ved ale ako viete že sú jeho ha??? ...možno je Marge novodobé prevedenie Márie!!! kde by to Homer pri škrapkaní po prdeli a piva v ruke pri telke šecko stíhal???
@vampiviky Ňák nerozumiem, to máte v BB až také odlišné vyjadrovacie metódy od tých v PB? Šak sme obidvaja Bystričani, len ja som čiastočný Maďar a Moravák, tam zrejme bude problém
Z logickeho hladiska: Homer ma 3deti, pricomminimalne Bart je urcie jeho, o Lize sa dapochybovat a Maggie sa este neprejavila Marge pouziva modru farbu na vlasy (neviem akyodtien) bolo to spomenute v diely, ked mal Homer svoju triedu a hovoril o sexualnom zivote.
@encrypt mg netrep zato že thy si nechápavý a nevieš čo je to sranda možem ja???..no netááraj...schváálne aké akčné diskusie a ankety si založil thy???...
@encrypt K tvojmu obsiahlemu archívu sa v prvom rade nedá dostať kvôli chybe podstránky na » www.birdz.sk/forum/diskuter/... tak nebuď hnusný na ňu Aj keď je asi mierne prepnutá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A idem ti to vyvrátiť.. Ľudia pod 18 neklikať! » preview.tinyurl.com/lnp69v... (tam kliknite na proceed to this site, musel som to zrobiť takto )
To s tú viagrú ale pravda byť móže, což vo to
Tretíkrát jej to tam navial vánok, keď stála pri otvorenom okne. Vtedy dostala aj zápaľ stredného ucha.
alebo
tak nebuď hnusný na ňu Aj keď je asi mierne prepnutá
@waagbistritz69
@waagbistritz : prepnutáá???...joj stáále lepšie než si v kúúte rezat žily či???....ja som za každúú srandu a máám __ čo vy nato!
No Comment