ja som si so svojim frajerom skoro 5 rokov iba pisala ale kazdy den a vela a hovorila som mu vsetko a bolo to super uplne, furt som mu hovorila ze je moj najlepsi kamos aj ked sme sa nikdy nevideli takze uplne vpoho podla mna, keby sme sa nestretli nikdy tak stale by bol moj dobry kamos si myslim aj keby sme si iba pisali :d
uplne ine to je ked spolu chodia dvaja ludia a maju vztah na dialku ze sa vidia raz za pol roka a len si pisu alebo co.. to neni ono proste.. ale uplne kludne mozu byt vyborny kamosi ktori sa poznaju cisto len cez internet
tak na živo je to ine kafé, to sa nedá poprieť...
s dvoma birdzákmi sa tu osobne poznám a aj sa stretávame...
chcel by som sa stretnúť, alebo mojím tajným želaním je maelancholik, hoperpohroma, riskozvychodu, ygorv, h8u a ešte zopár, čo ma momentálne nenapadli mená
do času určite.... čo sa týka komunikácie, je troška pomalšia ako v reály a nevidíš ako sa ten človek v skutočnosti tvári, - teda v tomto prípade ide len o slovnú komunikáciu, a chýba jej ten zvyšok- veľmi dôležitý... ale ak je to fakt dobré priateľstvo tak určite nezostane len internetové.... pokiaľ by človek mal mať len internetové priateľstvá, tak už to v poriadku určite nieje
@h8u tiež som si priateľa našla na nete,,, najskôr sme boli kamoši, písali sme si úplne všetko a stále a asi po mesiaci a pol (skôr sa nepodarilo) sme sa stretli, začali spolu chodiť a mali sme vzťah na diaľku, nevravím, že to bolo jednoduché, ale dali sme to aj keď sme prvé 2 roky boli spolu pomenej, hlavne cez školu, potom sem bývali spolu už celé prázdniny - nastriedačku raz u nich raz u nás... a už keď mal vodičák a auto tak sme spolu boli pomerne často aj cez školu... po 6-tich rokoch sme spolu začali bývať...
mala som aj iné internetové priateľstvá, ale pokiaľ píšeme dlhší čas, viac a vážne si rozumieme proste potrebujem toho človeka spoznať aj osobne
Pre koho ako. Mne napr internetové kamarátstva nevyhovujú. Mam pár ľudí s ktorými si len píšem a neberiem ich ako kamarátov.. alebo skôr beriem ich ako kamarátov, ale nie ako skutočných priateľov.
cez net viem lepsie vyjadrit co chcem povedat, otvorit sa, paradoxne uplne najlepsie cudzim ludom, to napr. nazivo ked by som cisto napr. videl nejaku šupu, vela by mi toho nenapadlo, tam je to ine, ja vnimam text ako nieco ako sa dostat do vnutra cloveka, nazriet do jeho myslienkovych pochodov, nazivo ked sa nam niekto paci, moze trepat aj kraviny, aj tak sme z neho (aspon na chvilku) paf.
Obcas si s niekym rozumiem po nete a na zivo moc nie a naopak, je to zvlastne. Specificky kamaratsky vztah. Mozno je niekomu na zivo blbe nieco povedat, na nete mu to take blbe neni, vtedy to moze byt aj uprimnejsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
uplne ine to je ked spolu chodia dvaja ludia a maju vztah na dialku ze sa vidia raz za pol roka a len si pisu alebo co.. to neni ono proste.. ale uplne kludne mozu byt vyborny kamosi ktori sa poznaju cisto len cez internet
s dvoma birdzákmi sa tu osobne poznám a aj sa stretávame...
chcel by som sa stretnúť, alebo mojím tajným želaním je maelancholik, hoperpohroma, riskozvychodu, ygorv, h8u a ešte zopár, čo ma momentálne nenapadli mená
no vidíš, teba som myslel a ani napísať to neviem
pozvi ma a prezradím ti všeličo
mala som aj iné internetové priateľstvá, ale pokiaľ píšeme dlhší čas, viac a vážne si rozumieme proste potrebujem toho človeka spoznať aj osobne