podľa mňa je to jedno... chlapec, ktorý si nagéluje vlasy môže byť rovnaký debil alebo rovnako úžasný ako chlapec, ktorý nagélované vlasy nemá... jediný rozdiel medzi nimi je ten, že chlapec s nagélovanými vlasmi má vo vlasoch gél, zatiaľ čo chlapec s nenagélovanými vlasmi gél vo vlasoch nemá...
ako podla coho! jeden je taky cool a ma nagelovane vlasy a krasne voni(jaaaj) a druhy nema a tiez krasne voni. to mam porovnavat ktory je lepsi? nejde o ten gel ake o celkovy feeling!
@Cocca colla chyť jedno aj druhé a ovoňaj a uvidíš, že je to jedno
chorá anketa, čo už tuším, že gél je to posledné čo baby na chalanovi zaujíma ak majú o neho skutočný záujem. skôr ich zaujíma celkový dojem,mám pravdu, či táram?
gel je nahodou ppci uz dlho ho pouzivam a dlho budem lebo sa mi to takto paci a ked ma niekto vyhrady moze sa poslat doprdele sam lebo ja nato nemam cas
btw. nechapem preco sa vsetkym pacia tunely - te to primitivne si roztahovat usi ... potom toty ludia vyzera jak dajaky indiani - podla mna retardovane a max odveci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
135 komentov
ale ten tunel no, nooo..
demence fakt...
Je lepšie hovno alebo hovno ??
@24 @Cocca-colla no dík, pekne si nás to metaforizovala
chorá anketa, čo už tuším, že gél je to posledné čo baby na chalanovi zaujíma ak majú o neho skutočný záujem. skôr ich zaujíma celkový dojem,mám pravdu, či táram?
btw. nechapem preco sa vsetkym pacia tunely - te to primitivne si roztahovat usi ... potom toty ludia vyzera jak dajaky indiani - podla mna retardovane a max odveci