priklad.-ked mam pocitac, a ma pamet 512mb, je lepsie ked ma tych 512mb rozdelenich medzy graficku kartu a pamet pocitaca, alebo je lepsie mat 256mb graficku a 256mb pamet pocitaca kazdu zvlast?
lepšie je, keď má grafika vlastnú pamäť za ostatných okolností ak ju nemá, si ju požičiava z RAM pamäte... to ti môže byť avšak jedno, ak máš 6 GB RAM... ďalšia vec je, cez aký bus ide... PCI Ex16? alebo AGP? je totiž veľa grafík, ak chceš nejakú tak ju hoď sem a potom dostaneš hodnotenie
neviem či ešte vyšli, ale počkaj si na nVidia Tesla, to bude pracovať podobne ako CPU, teda výpočty C++ pre GRAFICKÉ jadro by mali byť hračkou a budeš mať PCčko jak sviňa
@2 ahaa, no mam dost malu pamet v pc a myslim teraz AGP, lebo je to uz starsie pc. tam aj disku musim vyhodit a kupit novy. ram tam mam 700 a daco mb. (povodne bola len 256mb, ale dokupil som 512mb).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
neviem či ešte vyšli, ale počkaj si na nVidia Tesla, to bude pracovať podobne ako CPU, teda výpočty C++ pre GRAFICKÉ jadro by mali byť hračkou a budeš mať PCčko jak sviňa
@2 ahaa, no mam dost malu pamet v pc a myslim teraz AGP, lebo je to uz starsie pc. tam aj disku musim vyhodit a kupit novy. ram tam mam 700 a daco mb. (povodne bola len 256mb, ale dokupil som 512mb).
@3 ok
@4 aha a v ntb sa da dat lepsia?