Je lepšie keď sa dievča pokúša zbaliť chlapa alebo sa nechá ním zbaliť?
Myslím to tak, že keď dievča vidí, že sú sympatie na oboch stranách tak či preferujete aby vás narovinu niekam pozvala, alebo len viac menej dala najavo záujem (napr. úsmevmi, rozhovorch kde naznačuje, že niekam by chcela ísť a celkovo taká zvýšená pozorv
Je mi to jedno. Potešilo by ma jedno i druhé (teda aj priame pozvanie von ale rovnako tak aj "nepriame" formy prejavov sympatií - úsmev, dotyky atď.) Čiže..myslím, že to je absolútne jedno vážne
tak ja neviem, nechcem ho balit - ved na to su chlapi, ja len cakam ako sa zachova on, ci chce nieco viac, a potom uz viem ci si k nemu mozem dovolit aj nieco viac a ak nie tak smola. ja sa nikomu vtierat nebudem. Ale tiez nech na to nejde rychlo, to ma vzdy vylaka noo
hmmm toto je dobra otazka ak ma dievca fakt zaujme tak preco nie? skusim to ale radsej mam temperamentne dievcata...raz na oldies prislo ku mne dievca schytilo ma a ze pod tancovat to sa mi pacilo a bola to celkom kocka
Rozumovo je v poriadku aj forma, ked zena zbali chlapa. Ale kedze clovek je vo vztahoch tvor "rozumny", tak sa zarucene bude spravat inak ako teoreticky model. Samozrejme, su aj vynimky, ale... Vacsina sa podla mna zlakne, ked zeny preberu iniciativu.
co ja viem? naposledy stacilo ked dievca na mna pozrelo stiahlo ma na parket pri tom ani neviem tancovat a tancovali sme alebo staci zobrat tak 3 metre baliacieho papiera...ale ked ma nahodou budes balit tak daj si pozor!!! chcem peknu maslicku a velku krabicu
@kikushenka dufam ze si si vsimla co som ti napisal len som ta tam zabudol oznacit prepac a chlap sa nezlakne ked zena preberie iniciativu iba ked to prezenie to iste ako ked to prehana chlap
@martin093 nevsimla by som si, keby ma si ma potom neoznacil uf... okej, tak som to zrejme vzdy prehnala aj ked netusim cim, vzdy si davam pozor na to, aby to prehnane nebolo.
@mefistofel píšem iba z mojich skúseností, ale vieš, ako to potom takej žene chýba (neskôr v poteniálnom vzťahu), že ju nezbalil chlap? Ja som to veľmi pocítila.
A k téme. (Píšem o vzťahoch, nie one-night-stand) Prvý zbalil mňa. Druhého som zbalila ja, a ako som napísala vyššie, trošku mi to robilo problém, taký vnútorný. Tretí....tam som zase balila ja, ale to neviem nejako zhodnotiť, či sa to potom na nás "odrazilo" boli sme spolu krátko. Pri štvrtom balil on mňa. A terajší, môj manžel, balil mňa a ja som spolupracovala ...a to je dlhá story. Ale každej babe prajem, aby zažila to, čo ja na začiatku tohoto vzťahu
A všeobecne...myslím si, že by mali baliť chlapi. Proste, sú to lovci, dobyvatelia a pokiaľ ten chlap túto dravosť v sebe nemá, podľa mňa to aj o niečom svedčí. A baby, by mali byť dámy, mali by mať istú hodnotu, o ktorú sa chlap má snažiť, a keď si ju "vydobije", zaslúži, tak si tú ženu vie podľa mňa aj inak vážiť...
@fleur1301 s casti s tebou aj suhlasim, ale nie kazdy chlap co sa necha zbalit zenou je taky... Napriklad momentalne nechcel nikoho tak preto o to dievca nemal zaujem napriklad ze mal predchadzajuci vztah a podobne a este na to nemal naladu alebo proste este sa necitil na to isto do volakeho vztahu aj keby sa nespametaval zo ziadneho vztahu, ale v takomto pripade skor by som povedal ze tam nebola iniciativa od muza nie ze neni volaky ako pises "lovec, alebo dobyvatel" ale aktualne nemal zaujem ale to je asi o niecom inom trosku a ked je nieco takehoto tak urcite tam by potom nebol problem to len ten zaciatok by bol takyto, potom neskor je to uplne ine. ale proste taky chlap neni taky o akych ty pises. To je uz druha kategoria, ked su takyto co pises
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ja podľa nálady
ale ešte ma nik nebalil ono to tak samo z toho vyplynie
ale je to zlozite, na to sa ani poriadne neda odpovedat, lebo kazdy clovek je individualny, tj. kazdemu sa paci nieco ine. Niekomu by to prekazalo
@purenarcissism nah
A k téme. (Píšem o vzťahoch, nie one-night-stand) Prvý zbalil mňa. Druhého som zbalila ja, a ako som napísala vyššie, trošku mi to robilo problém, taký vnútorný. Tretí....tam som zase balila ja, ale to neviem nejako zhodnotiť, či sa to potom na nás "odrazilo" boli sme spolu krátko. Pri štvrtom balil on mňa. A terajší, môj manžel, balil mňa a ja som spolupracovala ...a to je dlhá story. Ale každej babe prajem, aby zažila to, čo ja na začiatku tohoto vzťahu
A všeobecne...myslím si, že by mali baliť chlapi. Proste, sú to lovci, dobyvatelia a pokiaľ ten chlap túto dravosť v sebe nemá, podľa mňa to aj o niečom svedčí. A baby, by mali byť dámy, mali by mať istú hodnotu, o ktorú sa chlap má snažiť, a keď si ju "vydobije", zaslúži, tak si tú ženu vie podľa mňa aj inak vážiť...