myslíte že je lepšie mať 16 alebo viac rokov? teda do tých 25. kedy je človek tak povediac najslobodnejší? kedy si môže najviac užívať? čakám vaše názory
tak najslobodnejsia si ked mas vac jak 18 vlasny byt a nesi zavisla od rodicov... tym padom musis zarabat takze si nemozes zas tak uzivat... tym padom vlasne potrebujes peniaze bez toho aby si musela nejako vyraznejsie pracovat, resp. chodit kazdy den do prace... no a ak taky sposob najdes, tak mi daj vediet...
a ano este som zabudol podotknut ze je vhodne mat aj auto...
no šak to, lebo ak máš už 20, tak musíš makať, ale zas ak máš dobrú prácu, máš de bývať a trochu času, dá sa zabaviť po večeroch alebo víkendoch s priateľmi
Heh, vieš čo? najkrajšie je mať tolko, kolko práve máš. nezaoberaj sa tým kolko máš rokov,radšej sa zaoberaj tým,ako žiješ svoj život a či ho žiješ posla svojich predstáv.
u človeka nehrá rolu vek,ale to, ako sa cíti a ako žije...
Zipporah: no, v mojom prípade mám menej času, ako keď som bola na SŠ.. hold, nie každá výška je, neodvážim sa povedať flákareň, ale taká, čo ti poskytne viac času popri štúdiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a ano este som zabudol podotknut ze je vhodne mat aj auto...
u človeka nehrá rolu vek,ale to, ako sa cíti a ako žije...
Zipporah: no, v mojom prípade mám menej času, ako keď som bola na SŠ.. hold, nie každá výška je, neodvážim sa povedať flákareň, ale taká, čo ti poskytne viac času popri štúdiu
Mne sa nezda, ze nebyt dospely je nejaka nevyhoda...