Tiež si myslím,že neexistuje život bez ničoho...Vždy sa nájde aj najväčšia maličkosť, pre ktor sa dá žiť.....Ale asi viem,že si tú otázku myslel inak... A áno, sú ľudia, pre ktorých by som zomrela, nie že by som si nevážila svoj život, práveže až moc...Ale radšej by som zomrela ja,aby oni ďalej mohli žiť...
ono je celkom vtipne jak ludia hovoria ze pre toho a toho by aj umreli , ale keby to malo hned prist takto hned na place , tak sa stihnu akurat sokujuco zadivat ... hrdinske reci su asi cool
@matus123 Nie,nehovorím to teraz...Óno to tak proste je...Už som mala v živote pár situácií,keď som od smrti nebola ďaleko..Takže viem,o čom hovorím...A jasné,tiež by som súrne nechcela hneď teraz zomrieť, nič také som ani nepovedala Len toľko, že keby bola taká situácia, radšej by som zomrela ja, akoby som nechala umrieť niekoho, koho milujem.
@aduliik8 ja som si uz casto pokladal otazku co by som spravil keby bola taka situacia , bud ja alebo niekdo koho mam rad , nikdy som si na nu radsej neodpovedal ... mozno som zbabeli , ale ked uz zijem tak to chcem vyuzit a zit , nieco dokazat
ťažko povedať. V každom prípade sú ľudia čo sú dôležitejší ako iný ľudia. V tomto prípade môže nejaký vedec žiť presvoj výskum a objaviť niečo významné/prevratné. Čiže v takomto prípade by bolo aj lepšie a prínosnejšie zomrieť za takéhoto človeka, keďže svetu môže ponúknuť oveľa viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Kto si neváži život, nemá právo byť sťastný.
A teda ani nebude
aj posledný feťák žije pre to aby sa dopálil
However,... Lepšie zhorieť, ako vyhasnúť.
ale ak niekoho milujes a on miluje teba, ako mu pomoze ze umries? akurat sa aj on bude chciet zabit..
ktorý ma v s*ačkách nikdy nenechá.
Umrieť by som len pre toho vedela,
bez koho by som žiť nechcela.
Žiť pre nič je každopádne blbosť.. taký človek zaručene nebude šťastný, ale čisto technicky, žiť pre nič musí byť veľmi náročné..
ale ja by som radšej pre niečo žila....a snažím sa to nájsť, ako pre niečo zdechýňala...načo prosim pekne?