Strasne nakokot mi je vcera som len chlastal a mam ovela horsiu kocovinu ako po kolese. Kamarat mal kolco a neni mu tak napicu a este ide vecer zit, ja to nezvladam aj ked som to vsetkym slubil. Boli ma hlava je mi zle a odysli mi hlasivky ale
Z toho vyplývá pre teba asi to že si dáš nabudúce extázu.... Ale dá sa to aj bez drogy dá sa žiť aj pod vplyvom niečoho iného napríklad dobrej nálady.....
no super ale to sa skor hodi do statusu ked sa nic nepytas nic nechces a podobne aj ked aj ja mam podobne jebnute temy ale vzdy to zakoncim aspon nejakou otazkou
@Kristian1112 kazdy ma iny organizmus mne je zle skoro vzdy a ked mam slabu otravu co urcite obcas mam tak by mi nepomohlo ani kilo vitaminov bolo mi zle uz aj 3 dni po chlaste
lutujem ta a prajem nech je uz dobre,neznasam ked mi je zle na druhy den,ani voda,ani mlieko,nic mi nepomaha.a vcera som si kupila svetlofialovy lak,strasne sa mi paci,som spokojna a dnes by som mala cosi prepisovat a nechce sa mi,asi to zle dopadne-tolko z mojej strany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@Kristian1112 kazdy ma iny organizmus mne je zle skoro vzdy a ked mam slabu otravu co urcite obcas mam tak by mi nepomohlo ani kilo vitaminov bolo mi zle uz aj 3 dni po chlaste
snad mi farba chyti rovnomerne na vlasy lebo ma jebne
a musim sa ucit