Si vo vývine, možno ešte narastieš. Ak by si bola dospelá, tak si pomyslím, že takých 10 kíl by sa ti zišlo zhodiť, ale neviem ako tých 72kg na tebe vyzerá, súdim len na základe čísiel.
@frodo2 btw, nemusi byt vsetko len o cislach..... mozno mas tazke kosti poznam chlapca, ktory vazi takmer 80 kg, ale chudy je, sportovec..... ma to v kostiach, mozno aj ty.. pokial nemas faldiky na bruchu, je to ok
@frodo2 no to zistíš aj sám vyzleč sa a pozri sa do zrkadla ked vidíš sádlo tak je to zlé.......... keď vydíš ťažké a brutálne vyšportované telo je to dobré a PS nezabudni tu napísať výsledok
podla mna je to v pohode...a ak zoberieme do uvahy ze ako chlap mas zrejme pomerne dost svalstva a svaly su tazsie ako tuk...chapes ma dufam...ide o to ako vyzeras nie o to aku mas vahu ale z vahy si nic nerob viac cvic jedz...este si mlady, porasties
@frodo2 neviem ako vyzeras, podla tych tabuliek jebnutych by som vsetko nehodnotila...
Mozno mas len tazke kosti, ono to znie mnohym smiesne, ale aj to zavazi.... na chalana je to v pohode podla mna ...
mne v 14 tich na endokrinologii povedala vychrtla doktorka, ze som obezna... mama na nu kuka, ze ci jej nesibe... a neskor mi zistili Celiakiu, samozrejme ze ina doktorka
no aj ja som tolko asi vazil aj meral v tom veku a ci je to v poriadku neviem , viem len ze teraz vazim cez 100 kilo meriam 183 cm a neni to v poriadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
takže si žena či muž? na ženu dosť, na muža sa to dá..
napr. ak cvičíš - svalová hmota váži viac ako tuk;
tiež môžeš mať ťažké kosti a pod.... sú rôzne faktory, kt. ovplyvňujú váhu...
Ak sa cítiš dobre, tak je to v poriadku.
Alebo hovoria ti ostatní, že by si mal schudnúť a že si tučný?
Mozno mas len tazke kosti, ono to znie mnohym smiesne, ale aj to zavazi.... na chalana je to v pohode podla mna ...
mne v 14 tich na endokrinologii povedala vychrtla doktorka, ze som obezna... mama na nu kuka, ze ci jej nesibe... a neskor mi zistili Celiakiu, samozrejme ze ina doktorka