jedna osoba sa mi vyhyba ...ale ked sa uvedomi konecne bud bude neskoro (pre nu) alebo neviem ale uz mi to zacina byt jedno pomaly si vsugeruvavam ze mi to ma byt jedno
nuz vylozene ma nenavidi jedine jeden spoluziak zo strednej, z ktoreho sa sice ujebavali vsetci, ale ja asi najviac otvorene. vyhybaju sa mi nasi intrakovi susedia (z nejakejo dovodu si myslia, ze jeden alebo viaceri obyvatelia nasej izby su agresivni psychopati) a nemaju ma radi niektori spoluziaci. ani neviem preco, v zivote som sa s nimi nerozpraval a napriek tomu na mna permanentne zazeraju ako keby som im zabil matku.
Susedia nad nami preto, že som sa s nimi na začiatku pochytila za všetky krivdy čo nám robili! (Zavijajúci pes, hádka každý druhý deň surová, hudba zapnutá na maximume nonstop, ráno cez víkend o 7 vyliezli na chodbu a rozprávali sa tam.) Tak sa urazili na nás a nebavia sa s nami a ignorujú pozdravy a tak Ale sú o trochu tichšie a psa dali preč...
A potom susedia pod nami, s nimi sa vyhýbame tak nejak vzájomne, lebo nás počujú sexovať vraj Tuším si aj presťahovali spálňu kvôli nám.
hm , dúfam lebo len ludia čo idú správnym smerom majú i nepriatelov
vlastne ani by som to nenazvala nepriatelmi, skôr neprajníkmi
pretože, akby som bola niekoho nepriatelom znamenalo by to že aj on je mojim lebo to je dvojsmerná cesta a ja takéto pocity nemám voči nikomu ....no , možno voči bývalému bossovi ale to je skôr len odpor
Samozrejme, lebo keď niekoho nemám rada, tak o tom ten človek vie a všetko poviem na rovinu, aj netaktne. Ale hlavne preto, že som aká som a ten človek to nevie pochopiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Susedia nad nami preto, že som sa s nimi na začiatku pochytila za všetky krivdy čo nám robili! (Zavijajúci pes, hádka každý druhý deň surová, hudba zapnutá na maximume nonstop, ráno cez víkend o 7 vyliezli na chodbu a rozprávali sa tam.) Tak sa urazili na nás a nebavia sa s nami a ignorujú pozdravy a tak Ale sú o trochu tichšie a psa dali preč...
A potom susedia pod nami, s nimi sa vyhýbame tak nejak vzájomne, lebo nás počujú sexovať vraj Tuším si aj presťahovali spálňu kvôli nám.
vlastne ani by som to nenazvala nepriatelmi, skôr neprajníkmi
pretože, akby som bola niekoho nepriatelom znamenalo by to že aj on je mojim lebo to je dvojsmerná cesta a ja takéto pocity nemám voči nikomu ....no , možno voči bývalému bossovi ale to je skôr len odpor