vlastne mozne to asi je no...ale potom to je trochu nedbanlivec, lebo lubit zenu je vazna vec a preto je tragedia, ak prestane a ani nevie preco...
a ak mame na mysli to, ze typek uz sa nejde posrat zo zeny a ze dakedy mu lezie na nervy a ze uz stratil tie ruzove okuliare, ktore sposobovali, ze sa mu zdala bezchybna a dokonca uz prenho ani nie je najkrajsia na svete, tak to nemusi este nevyhnutne znamenat, ze ju prestal lubit...ak si niekto mysli, ze bude cely zivot s nejakym inym clovekom (to plati pre muzov aj pre zeny) neustale len stastny a ze sa nebude musiet kvoli laske obetovat, ze nebude mat problemy s tym druhym clovekom, tak to je trapna iluzia a potom sa necudujem, ze taki ludia zrazu "prestavaju lubit a nevedia preco". ja viem preco - maju skreslene predstavy o laske.
isto je gay, ale nevie ti to povedať skús si dať urobiť výpis webových stránok od prevádzkovateľa internetu a aspoň uvidíš, po akých gay stránkach chodí
Súhlasím s lojlitou. Záleží tiež na tom, aký dlhý bol vzťah a či ju vôbec ľúbil...
A celkovo si myslím, že s tým "odľúbením" to je tak, že ono to je časovo dlhší proces, no stále tam musí byť nejaký podnet, ktorý spôsobí, že zrazu proste to človeku "dôjde".
asi ju nelubil alebo ak ju lubil a uz ju nelubi, tak muselo sa nieco na nej zmenit alebo nieco sa stat, a ak ani to nie, tak "vsetko je mozne" to znamena, ze je mozne, aby muz prestal lubit zenu a nevedel preco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a ak mame na mysli to, ze typek uz sa nejde posrat zo zeny a ze dakedy mu lezie na nervy a ze uz stratil tie ruzove okuliare, ktore sposobovali, ze sa mu zdala bezchybna a dokonca uz prenho ani nie je najkrajsia na svete, tak to nemusi este nevyhnutne znamenat, ze ju prestal lubit...ak si niekto mysli, ze bude cely zivot s nejakym inym clovekom (to plati pre muzov aj pre zeny) neustale len stastny a ze sa nebude musiet kvoli laske obetovat, ze nebude mat problemy s tym druhym clovekom, tak to je trapna iluzia a potom sa necudujem, ze taki ludia zrazu "prestavaju lubit a nevedia preco". ja viem preco - maju skreslene predstavy o laske.
@bisexual asi ti to nevislo trochu, ja nie som gay
A celkovo si myslím, že s tým "odľúbením" to je tak, že ono to je časovo dlhší proces, no stále tam musí byť nejaký podnet, ktorý spôsobí, že zrazu proste to človeku "dôjde".
Hlavné je sa do vzťahu nenútiť.
skvele..grandiozne..gustiozne!
po dlhej dobe nazor, s ktorym suhlasim..
Preto sa musia dvaja ľudia poznať veľmi dobre,poznaťnielen po fyzickej, ale aj po duševnej stranke.