dovolím si povedať že z 99% pravdepodobnosťou sa tam pri troške šikovnosti dá dostať ak to nieje nejaká väčšia firma ale len dajaký obyčajný človek, tak to nebude problém..
@pawlo keby niesi z košíc... a ako predpokladám ty nebudeš potom ten "obyčajný človek" (čo o tom nič nevie) ale tak mám kamoša, ktorému by sa to určite podarilo nech tam máš čo chceš
alebo to nakoniec bude point-to-point laserove pripojenie a pokial sa nevtrepes priamo pred to, tak nechytis nic .. raz osm videl na wikipedii doma robene taketo zariadenie, ktore vyzeralo podobne.. a co sa tyka komercnych zariadeni tak tu tu a tu
zhrniem to v skratke napojil som sa nakolko neni šifrovana a adresu mi nebolo treba(ip) kedže som si dal automaticky a určilo mi to samo ... i ked ten signal neni giga rýchli ale na take čítanie pošti atd. uplne stačí , a inak dakujem za objasneni ... len som si nebol isti .... teraz už som si ...
@pawlo tato bola smerovana na budovu oproti .... ale na ten budove oproti je smerovana smerom sem .... asik tak 5 metrou od mojho okna takže mam strašne slaby signal ...
MAC adresa sa dá v pohode zmeniť, tak ako si odchytiť nejaké pakety a zistiť WEP alebo WPA kľúč. A ak je sieť nechránená neviem prečo by to malo byť nelegálne. Iba zneužiješ blbosť niekoho kto si to zjavne môže dovoliť
@jeko už sa stalo dostal som sa niekomu do siete a môžem meniť hesla ,ip adresi proste všetko ... ale niesom taka svina ... urobim kompromis kym ma nebudu hnevať tak to tak necham ked ma naseru tak im to zaheslujem to hraniči z Hekerstvom a to je už trestné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A vlastne - radšej sa do toho nekafri - ešte ťa chytia
@johnny89 - no skús - moja wifi sieť ti je k dispozícii - či sa ti to podarí
a TU: » www.i4u.com/article4300.htm...