Je mozne nakazit sa pohl. Chorobami oralnym sexom?
Prosim Vas. Myslim to uplne vazne,nie je to ziadny trolling. Povecme ze teoreticky zena ma nejake pohl. Choroby a vyfajci chlapa, bez kondomu samozrejme. Moze ho nakazit?
Keď má slečna pohlavnú chorobu, ústami ho nenakazí. Ale keď má povedzme herpes na perách, tak by som orál fakt neodporúčala.
Na druhú stranu, ak má chlapec pohlavnú chorobu, tiež si ten orál radšej odpustite.
@fragile napríklad pri kvapavke a chlamýdiách máš rozdiel, keď sú zasiahnuté pohlavné orgány a keď je povedzme hltan (kvapavka) alebo dýchacie cesty (chlamídie)
@cholerik4444 ano napriklad HPV to je nebezpecna a velmi neprijemna choroba ktorej sa tazko zbavuje (vacsinou sa bradavice odstranuju chirurgicky) a moze trvat aj niekolko rokov kym sa z nej vyliecis a nemusis sa z nej vyliecit vobec. Ockovanie stoji 100 euro x 3 (1vakcina 100 a davaju sa 3 v priebehu pol roka)a nemusi ti zabrat.
@highvoltage pri HIV je nizka pravdepodobnost ale lebo ho zabijaju sliny. Ale niektore choroby sa siria oralnym sexom velmi lahko napr uz spominane HPV. Su choroby ktore sa prenasaju uz len obycajnym bozkavanim napr mononukleoza.
Hiv musi sa predsa dostat krv nakazeneho do krvi zdraveho, cize hiv si myslim ze je minimalna pravdepodobnost. Musela by teoreticky ona mat otvorene rany v ustach a chlasp na penise..aj to len teoreticky
A to hpv to je predsa na pohlavnych organoch nie v ustach..a ide mi o to ak by chora zena fajcila zdravemu chlapovi nie ziadne ine kombinacie, cize ani to mi nevychadza..syfilis a kvapavka su taktiez POHLAVNE choroby. A usta, jazyk, zuby, dasna maju fakt daleko od pohlavnych organov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Na druhú stranu, ak má chlapec pohlavnú chorobu, tiež si ten orál radšej odpustite.
Mozu sa takto preniest ie. herpes, syfilis, kvapavka, HPV, chlamydie, hepatitida B. Zaroven nie je vyluceny ani prenos HIV.
A to hpv to je predsa na pohlavnych organoch nie v ustach..a ide mi o to ak by chora zena fajcila zdravemu chlapovi nie ziadne ine kombinacie, cize ani to mi nevychadza..syfilis a kvapavka su taktiez POHLAVNE choroby. A usta, jazyk, zuby, dasna maju fakt daleko od pohlavnych organov