skusenosti: ak nieje alergicka, tak v podstate ano ... a pokial sa ti nepaci pohlad na zvadnute kvety (v najlepsom napr. taka kytica za 50 eur) ... musis ich darovat s vazou, flasou ci kyblom vody. Pretoze od samej radosti ich nechaju aspon zvadnut
"So ženou treba ako s kvietkom: Zarezať a šľahnúť do vody."
Ooi, kvetiny nechcem, stojí to peniaze, teraz mi to dakto trepne do ruky a čo s tým?! Plus to buď hneď zvädne, uschne, zhnije vo váze a smradu na celý barák za 10€ no fuuuuuuj, to čo je za kultúru?!
Ale mám rada prechádzky po rozkvitnutej lúke, kde kvietky ozaj ešte žijú a tešia sa a my z nich... A ešte by ma dajme tomu vedelo potešiť, keby som dostala novú mäsožravku Ale je len pár ľudí, od ktorých môžem akceptovať a ľúbiť kvietok.
Našťastie som kvety ešte nedostala, aj tak to dáš len do vázy a ono to umrie. Kebyže chcem mať doma plevel natrhám si, radšej nech si kvitnú vonku a nech sa z nich teší niekto,kto to vie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale ja osobne neznasam kvety, mam na ne alergiu a pripominaju mi zzenstilost a ja take veci nemusim
mam rada jedine kaktusy a tie aj zbieram
Ooi, kvetiny nechcem, stojí to peniaze, teraz mi to dakto trepne do ruky a čo s tým?! Plus to buď hneď zvädne, uschne, zhnije vo váze a smradu na celý barák za 10€ no fuuuuuuj, to čo je za kultúru?!
Ale mám rada prechádzky po rozkvitnutej lúke, kde kvietky ozaj ešte žijú a tešia sa a my z nich... A ešte by ma dajme tomu vedelo potešiť, keby som dostala novú mäsožravku Ale je len pár ľudí, od ktorých môžem akceptovať a ľúbiť kvietok.
Mňa určite nie