Ak na to nemáte súdny príkaz alebo iné úradné veci obdobné. Prosto či sa dá spraviť také niečo že prídete do banky s číslom účtu a oni vám povedia koho je.
vydrazli somnou tolko kolko ja s nimi to bolo pocas skoly a mali sme stanovene 3 mesiace Nic mi neplatili a robil som viac ako zamestnanci obcas cize otazka je kolko som ja vydrzal a ako velmi nestastni boli ked som odisiel
Inak posadili ma tam za PC , ze mam posielat SMS klientom , otvoril som si jeden ich program , tam zadas rodne cislo alebo meno a vidis vsetky podrobnosti , adresu , telefon , kolko ma na ucte .....
nie...jeden chalan chodi na gay forum a povie nejakym ludom ze ich vyfajci a ze sa stretnu vecer ale chce 50e preom na ucet a nikdy sa neukaze...uz by mu na to prisli ak by sa to dalo
ked som posielal nedavno peniaze na ucet potom vo vypise bolo meno komu som to poslal... (ja som ho nikde nepisal )
takze je to mozne
napr. ked platim kartou na pumpe a potom pozrem vypis je tam SHELL... a pod. mozno niektore veci sa daju takto zistit a ine nie niekde mam len niake pismenka a inde normalne MU KV ( mestsky urad ... )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Bez sudneho prikazu sa neda , ani policajti nie to este civilista.
Musel by si sa tam dostat k PC nejako
@horsiq myslím, že bez takých tých neobyčajných vecí len ťažko. teda nie. prečo?
vydrazli somnou tolko kolko ja s nimi to bolo pocas skoly a mali sme stanovene 3 mesiace Nic mi neplatili a robil som viac ako zamestnanci obcas cize otazka je kolko som ja vydrzal a ako velmi nestastni boli ked som odisiel
Inak posadili ma tam za PC , ze mam posielat SMS klientom , otvoril som si jeden ich program , tam zadas rodne cislo alebo meno a vidis vsetky podrobnosti , adresu , telefon , kolko ma na ucte .....
ked som posielal nedavno peniaze na ucet potom vo vypise bolo meno komu som to poslal... (ja som ho nikde nepisal )
takze je to mozne
napr. ked platim kartou na pumpe a potom pozrem vypis je tam SHELL... a pod. mozno niektore veci sa daju takto zistit a ine nie niekde mam len niake pismenka a inde normalne MU KV ( mestsky urad ... )