podla toho kam... napr. v Brne, mas prijimacky tzv. TSP, tam potrebujes vyrokovu logiku a zaklady z matiky na uspech v skuskach, ale ani to ti to nezaruci.. co sa tyka BA, tak tam sa pri hodnoteni znamok berie do uvahy aj znamka z matiky a tento rok myslim, ze su tam prijimacky a v popise su aj ulohy z logiky. Co sa KE tyka, tak urcite nie, obsah prijimacich pohovorov je noska a dejepis... BB a Trnava to iste.. vela stastia..
@piter09@stodvacinkar je plno humanitnych odborov, na kt. netreba matiku a ktore su lahsie ako pravo, neviem, preco by teda niekto, kto je blby, mal ist prave na pravo
@piter09 ty asi nemas predstavu o com pravo je, vsak? Mas asi minimalnu predstavu o tom co obnasa to studovat,vsak? Nebudem teraz pisat ake je brutalne tazke to pravo, len preto, lebo to studujem. Pravo povazujem za jedno z najtazsich humanitnych predmetov Ked tam chodia len blbci co nevedia matiku, tak moj drahy "ti blbci" musia byt velmi dobri v logike (pretoze pravo je aj o logickosti danych pojmov a schopnosti implementovat teoriu do praxe ), ti "tupci" musia mat celkom slusnu pamat zapamatat si 600 stranove knihy na jednu jedinu skusku, ucit sa naspamat vediet milion veci. Predtym ako vyhrknes takuto tvoju "plodnu myslienku" ze na pavo chodia "len blbci co nevedia matiku", trosku porozmyslaj. Nic viac od teba nechcem
Tym nechcem davat pravo na "piedestal najtazsej vysokej skoly", to nie. Medicina je neuveritelne tazka..ale je to vecou jednotlivca kto ma na co bunky...
@idea mas pravdu..ale ja som len vravel ze sa tam trepe takmer kazdy kto nevie matiku, vyhodia ich odtial, alebo ich ani neprijmu, nevravim ze je ta skola lahka...ale len ze sa tam trepe skoro kazdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
cest vynimkam ktore maju fakt zaujem o pravo
(napríklad keď sa ťa profesor spýta koľko je 5-3,5
A inak nemyslím si že je potrebná . Ale tak mala by si asi niečo vedieť zo strednej.
@ubosko
Tym nechcem davat pravo na "piedestal najtazsej vysokej skoly", to nie. Medicina je neuveritelne tazka..ale je to vecou jednotlivca kto ma na co bunky...