kopa ludia v mojom okoli su nevsimavi egoisti...aj kebyze klamem v niecom velkom, malokto si to vsimne....zato ja si vacsinou vsimnem ak niekto klame....alebo mu nieco je a on zapiera ze nie..neviem cim to je ale odhadnem to...v niektorych chvilach aj ako sa asi citi...som dost empaticka.
no take ze s kym idem von kde som bola a tak..to klamem..a ako som si vsimla pozeram pritom vsade inde len nie do očí a strašne sa potím a niekedy myslim ze aj červenu tvar celu mam..možno sa mi to len zdá..a ja sa nikomu nedivam do oči..nemam to rada..
klamem len mame- o tom kde som bola vonku, s kyma co sme robili a obcas sa tvarim (cize v podstate tiez klamem) ze mi nic nie je aj ked mi nieco je, nechce sa mi proste ludom s ktorymi nemam az taky blizky vztah nieco vysvetlovat... a k teme: moj manzel mi povedal, niekedy uplne na zaciatku nasho vztahu ze ked klamem mykam pravou mihalnicou,alebo lavou, uz neviem a ani neviem ci je to pravda... mozno mi klamal
hlasoval som - ide o to aké veľké je to klamstvo ... ale noo ja to myslím tak .. že ak je to klamstvo malé tak to na mne vidno ak je to nejaké veľké klamstvo taaak vtedy to nevidnoo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale určite závisí aj od "veľkosti" klamstva ... Ak len trochu prifarbujem tak by nemuselo byť hádam ...
iba občas
dobre, tak trochu častejšie...
OK, som profesionálna klamárka
A teraz máme akože zistiť čo z toho je pravda?