raz, keď som bol malý, som si, neviem prečo, išiel ľahnúť na gauč... ráno som sa však zobudil na poschodovej posteli... je nemožné, že by ma tam niekto "vyhodil", takže som tam musel vyliezť sám... a neviem ako som vyšiel po rebríku...
Ja mám s tým osobné skúsenosti Ale našťastie nerobím nebezpečné veci, len sa posadím na posteli a trepem hlúposti, alebo idem ku dverám a tak...
Liečiť sa to dá jedine tým, že si človek pred spaním nezaťažuje myseľ, nepozerá televíziu, nesedí pred počítačom, ale radšej si v pokoji niečo číta, relaxuje, a tak.
Eaz som sa zobudil na zemi v izbe .. v inej ako som si šiel lahnut a raz som namesacny vraj hladal starých rodicov ... som sa prechdazal po dome a haldal ich .. ale ako inac nic take
Môže byť, práve kvôli takým veciam ako vypadnutie z balkóna alebo okna...alebo, tiež sa hovorí, že námesačný sa nesmie prudko zobudiť.
Ja som zatiaľ počula len bezpečné historky....a ako malá som vraj raz bola námesačná, došla som do obývačky, vzala som vankúšik z pohovky a odišla som.
Nooooo ja mam s namesacnictvom dost srandovne spomienky, ked som nehovorila zo sna tak som chodila pozerat do obyvacky TV, asi som zase isla pozerat cartoonik ktovie proste prisla mama do obyvacky ze preco svieti svetlo ja si sedim na zadku TV pritom vypnuta a hovorim jej ze pozeram TV. Nic nebezpecne sa mi zatial nestalo
:.. ja len take občas mávam že sa zobudim a zhasnite svetlo a svetlo zhasnuté ale to jak moja kamoška furt trebe zosna ta si natom iba posmievaam : ale moja sestra bola jednu dobu kruto námesačná nadávala an kvietok mamka zas hladala záchod na balkóne
no davajte bacha na namesacnost ja som kvoli nej musela asi 4 roky spavat zviazana kazdu noc... ale ja som chcela vyskakovat z okna alebo som sa chodila hravat s nozmi ci raz som aj sestru zbila ze mala tyzden monokel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
fakt netuším, jak som sa tam dostala a bolo dosť vtipné dostať sa odtiaľ domov...
A je to nebezpečné, kedže ja som sa v námesačnosti dostala na strechu paneláku... hm.
Ale ľudia mi hovoria, že dosť často sa usmievam zo sna, alebo že aj rozprávam Prča.
Liečiť sa to dá jedine tým, že si človek pred spaním nezaťažuje myseľ, nepozerá televíziu, nesedí pred počítačom, ale radšej si v pokoji niečo číta, relaxuje, a tak.
V najhorších prípadoch treba priviazať o posteľ.
ale raz som sa zobudila u brata v posteli to bol šok
@hereiam namesaccny incest
Ja som zatiaľ počula len bezpečné historky....a ako malá som vraj raz bola námesačná, došla som do obývačky, vzala som vankúšik z pohovky a odišla som.