Je nebezpečné brať tabletky na cvičenie v mojom veku ? alebo sú nejaké kritéria kde pri takých to vecia by sa mi mohol nejako pokaziť môj organizmus ???
aha tak lebo potrebujem pribrať a kamarát hovorí že to ide rýchlejšie a mne vôbec nejde pribrať keď sa aj prebchávam atď. ale ešte mam taký problém či mi to neublíži keď mam problém zrážalivosť krvi
Byť tebou, vykašlem sa na tabletky. Naštuduj si na nete jedálniček čo a kedy jesť. Tabletky, kreatín a podobné ti možno pomôžu pribrať, ale akonáhle to prestaneš jesť, vrátiš sa na pôvodnú úroveň. Tak isto aj svaly skôr ochabnú.
Kdežto keď ostaneš pri normálnej pravidelnej strave, má to dlhodobý efekt. A v 15-tich by som nič iné ako cvičenie s vlastným telom (bez činiek) ani nerobil...
ok tak dík to sa mi páči lebo počul som o krátko dobom effekte a práve mi jeden chalan pomohol s tím jedálničkom tak šetko je ok a aj ja si myslím že je to pi*** ale čo už kamarátov nepresvedčím na normalnom cvičený a priberaní
@loviik tabletky na cvičenie? to sú akože aké? že si dáš a cvičí za teba tá tabletka?
povedal by som že ak ich nazývaš takto, čiže o nich veľmi pravdepodobne nevieš ani len dosť na to aby si vedel ako sa regulérne volajú, tak je to nebezpečné v akomkoľvek veku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
aj ked je kreatin povazovany za nic, ale je to riadne svinstvo hlavne ked sa ma uzivat a hlavne take mnozstvo.
Kdežto keď ostaneš pri normálnej pravidelnej strave, má to dlhodobý efekt. A v 15-tich by som nič iné ako cvičenie s vlastným telom (bez činiek) ani nerobil...
Normalne suplementy ti s mierou nijak neublizsia. Ak by si mal vyriesenu stravu a trening, co urcite nemas, potom neni problem...
A ak tabletky myslis ako nejaky dbol, tak to nie
povedal by som že ak ich nazývaš takto, čiže o nich veľmi pravdepodobne nevieš ani len dosť na to aby si vedel ako sa regulérne volajú, tak je to nebezpečné v akomkoľvek veku.