@1ivanushka1 samsung mám síce ale túto zvučku som nenašla, ale predvolený tón na budík som mala Samsung Tune (nejaká žena tam vzdychala ) a nenávidím ho najviac na svete, ten zvuk...
a ešte som bola alergická na hlásenie každej zastávky v mhd v Košiciach... som vedela pomaly naspamäť tie trasy NEXT STOP ..
"Upozornenie na meškanie vlaku - rýchlik 603 Čingov zo smeru Bratislava hlavná stanica a Žilina, ktorý pokračuje smer Kraľovany, Poprad Tatry a Košice, s pravidelným príchodom osem hodín 57 minút, budem Z PREVÁDZKOVÝCH DÔVODOV meškať asi 15minút. OHLÁSENÁ DOBA MEŠKANIA SA MÔŽE ZMENIŤ. ZA VZNIKNUTÉ MEŠKANIE SA OSPRAVEDLŇUJEME. Zrýchlený vlak 1845 Strečno zo smeru Žilina, ktorý pokračuje smer Martin, TURČIANSKE TEPLICE a Zvolen osobná stanica, pravidelný príchod deväť hodín tri minúty, príde na nástupištie dva, koľaj šesť. PRE PRÍSTUP K NÁSTUPIŠTIU PROSÍM POUŽITE PODCHOD. Upozornenie na meškanie vlak. Rýchlik 603 ČIngov, zo smeru Bratislava hlavná stanica a Žilina..."
Nenávidím na Vrútockej stanici, keď prepínajú tie automatické ohlásenia, a nikto to nečíta...ide to furt dookola, zvýši a zníži sa intenzita, podľa toho kto a kedy to nahral, furt to isté, aby aj trpiaci stratou krátkodobej pamäte nezabudli, viem to naspamäť, dokážem to odrecitovať zarovno s tým hlásičom a ide mi to neskutočne na nervy. vrrrr
@marleymt to vidím, že to vieš odrecitovať žel. stanicu vo Vrútkach tiež nemusím, je to tam desivé, hajzel v riti vzadu, že sa tam človek aj bojí ísť...
náš školský "zvonec" to sa ani zvoncom nedá nazvať, bo on vlastne nezvoní to je taká melódia, a potom taký ženský hlas: "začiatok prvej vyučovacej hodiny"
@marleymt uuu, ja ich milujem der internationale regionalexpress zug, 2513 russbach, aus der richtung bratislava hlavna stanica, der in richtung marchegg, siebenbrunn-leopoldsdorf und wien hauptbahnhof weiterfahrt, regelmassige abfahrt neun uhr, 57 minuten, kommt auf den gleis nummer 2 an to povie taky ujo a potom ide teta po slovensky, ale to uz nema take caro
@neutralnothing úplne super je keď je hlásenie v inom jazyku, ako sú názvy staníc a vlakov, to sa mi strašne ráta Internešlnl xpres Leosh Janacheck, platform 1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
keď to počujem tak by som aj vraždila (blee)
Skôr mám zvučky rada.
a ešte som bola alergická na hlásenie každej zastávky v mhd v Košiciach... som vedela pomaly naspamäť tie trasy NEXT STOP ..
hej tá mhd je hrozná ..a jak sa to vkuse opakuje OMG ešteže nie som šofer lebo by mi inak jebalo
Nenávidím na Vrútockej stanici, keď prepínajú tie automatické ohlásenia, a nikto to nečíta...ide to furt dookola, zvýši a zníži sa intenzita, podľa toho kto a kedy to nahral, furt to isté, aby aj trpiaci stratou krátkodobej pamäte nezabudli, viem to naspamäť, dokážem to odrecitovať zarovno s tým hlásičom a ide mi to neskutočne na nervy. vrrrr
crrrrrrrrrn crrrrrrrrrn
ale nemôžem si ho zmeniť lebo ostatné predvolené zvonenia nepočuť.
aach
AďQooooooooooooooooooooooooo
a inak nemam rada len reklamy na orange a telekom
@sabnacke daj si 1:25 (blee) ja zas nemám nič so žiadnou vzdychajúcou ženou
@elesh to je nejaká aplikácia na vlakové hlásenia?
@flussica aj ja ťa mám rada
@neutralnothing úplne super je keď je hlásenie v inom jazyku, ako sú názvy staníc a vlakov, to sa mi strašne ráta Internešlnl xpres Leosh Janacheck, platform 1
Máš za problémy.