Sa nejedujte..ale fakt ked sa nudis co ja viem..pichni si dajaku muzicku do usi,spievaj si a daco pories..nemas daje playko alebo nieco?ja sa vzdy nejak vynajdem.. ked nic nepomaha tak treba ist do postielky kuknut co nove
no jasné no podstata nemala byť v tom že nemám rada pokec... sory ľudia ktorým tu vadím myslela som že je to tu fakt pre zábavu a nie že tu človek niečo napíše a hneď ho niekto zkritizuje
ale som v pohodke nič neriešim
já du spát, nech tu dakomu nepotrhám žily svojou prítomnosťou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
chápeš ja sa tu nechcem s niekým hádať ale fakt ak sa ti nepáči proste nerieš...
človeka by si zabila keby si mohla...
Sa nejedujte..ale fakt ked sa nudis co ja viem..pichni si dajaku muzicku do usi,spievaj si a daco pories..nemas daje playko alebo nieco?ja sa vzdy nejak vynajdem.. ked nic nepomaha tak treba ist do postielky kuknut co nove
súhlasím so @smilemug , máš tu dooosť vecí čo ešte nepoznáš, tak ich spoznaj keby každý založil forum o tom, ako nemá niečo rád.. oooh shit kde sme?!
ale som v pohodke nič neriešim
já du spát, nech tu dakomu nepotrhám žily svojou prítomnosťou
mier jasné? ja idem spať s čistím srdcom
a veľmi dobre tak sory že som ťa chcela "vyhodiť"
ok?