Neviem ale v poslednom čase rozmýšľam že či íst v septembri do školy dokončiť si maturitu a potom hneď íst na výšku do BA ktorá mi pomôže v "kariére" (asi) ??
ja mám minimálne štyroch spolužiakov, čo sú tak o tri alebo štyri roky starší a ani to nevnímam a ostatní podobne. takže nielen, že nie je neskoro, úplne sa medzi tými prvákmi stratíš, to nie ja taký rozdiel, 19/20 a 23
súhlasím, že v 23-ke to je v pohode. Ale zase môj názor je, čím neskôr, tým horšie sa učí. Vidím to na spolužiakoch, že im to už tak "nejde do hlavy" ako nám dvadsiatkám
co sa tyka mojho nazoru tak urcite nie je neskoro, ale pochybujem ze 23 rocnemu sa bude chciet ist na vysku, jedine zeby si od strednej nevedel najst lepsiu ako podradnu robotu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ja som na prvú výšku išla tiež až v 23 rokoch. Aspoň sa stále cítim duševne mladá v prítomnosti mladších ročníkov.
co sa tyka mojho nazoru tak urcite nie je neskoro, ale pochybujem ze 23 rocnemu sa bude chciet ist na vysku, jedine zeby si od strednej nevedel najst lepsiu ako podradnu robotu...