Ja som začala v 14 tich s gitarou, za 4 roky som absolvovala 7 rocnikov (keďže som si ich spajala) vyhrala 3 zlate pasma a jedno strieborne a v 18 tich rokoch som absolvovala
Ak človek nie je hudobne hluchý, dokáže sa začať učiť kedykoľvek.
Samozrejme, že už ťažko dobehne tých machrov, čo majú vrodený talent a sú od troch rokov prilepení ku klavíru každý deň, ale ak si chceš hrať pre seba pre radosť, absolútne nič ti nebráni.
Urcite nie.. Pokial skutocne chces, tak nie.. Ja mam teraz strnast, som v 1. rocniku II. stupna, ale zacinam s gitarou... a tesim sa.. A to budem mat zachvilu 15 rokov..
v 14 určite nie, kým sú ľudia mladí nie je problém, ak tomu budeš venovať dostatok času a naozaj to chceš. Avšak pri starších ľuďoch sa tá jemná motorika už omnoho ťažšie trénuje a rozvíja, prirovnala by som to k učeniu cudzích jazykov
Ja som zacal uz ani neviem kedy.. ked som bol maly chlapec a prestal som (zial..) ..a chcel by som znova zacat, len neviem kedy.. Ale myslim si ze nikdy nie je neskoro a stale to mam na rozume.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Samozrejme, že už ťažko dobehne tých machrov, čo majú vrodený talent a sú od troch rokov prilepení ku klavíru každý deň, ale ak si chceš hrať pre seba pre radosť, absolútne nič ti nebráni.
A kto má talent a čas, zvládne aj scenár v @1.
Dá sa všetko len treba chcieť.
Ja som v 14 absolvoval.
Ale za tú drinu to stálo .
Treba sa tomu len venovať