Dobrý deň, mal by som otázočku, nedávno som mal 14tku, a dostal som na narodeniny hokejku, z neznámeho dôvodu.. tak som s ňou trocha trénoval, s klasickou tenisovou loptičkou, a celkom mi to išlo, v škole dávam góly vo florbale velmi často, ale mna moc ne
je neskoro, no to neznamená, že to je nemožné začni na sebe makať, veľa korčuľuj a zdokonaľuj sa v tom a ak ti to pôjde aj keď skombinuješ korčuľovanie s prácou s hokejkou, tak prečo nepokračovať
To ta nemusí zaujimat ci je neskoro, skôr nech ta zaujíma ze ci ta vezmú...
Podľa toho aký klub, niektorý bere len do cca 7-8 rokov, niektory ale aj teraz ta vezmú...
Chod sa tam spytat, ale predtým sa nauc korculovat...
husky: Díky za motiváciu.
vengefulgift: Díky, takéto niečo mi pomôže, makať budem, ak sa mi potvrdí že sa to oplatí, tomu ver.
stalingrad1000: Áno, lenže florbal v mojom okolí nehrá nikto, jediné miesto kde ho hrám je škola, bývam v malom mestečku a naozaj, tu je tých menej rozvinutých športov naozaj málo.
ajus19: Díky, no toto som si aj ja hovoril, že možno nato mám talent a predbehnem všetkých keď tomu budem venovať kopu času, no čo je skutočnosť? :/
warhawk: Ja na svôj vek tak či tak nevyzerám, je to jeden dôvod prečo mi rodičia kúpili hokejku, nech vonku hrám heh.. S mojími 164cm tam zapadnem, nemyslíš? Každopádne korčulovať plánujem chodiť, najme teraz cez prázdniny keď je čas..
smajdalf: ...
táto otázka je úplne mimo slogan..
Baví ťa to, chceš s tým začať, ale nezačneš, lebo je "údajne neskoro" ? alebo s tým chceš začať preto, že je "ideálny čas" ale pri tom ťa to vôbec nebaví?
kikush: No korčuľovať sa viem ako tak, ak by som sa snažil korčulovať tak ako sa na hokej patrí tak by som ešte asi lietal po zemi, ale to sa doučím, od dnes začínam chodiť, heh.
samtord: Díky, asi sa nato vrhnem, lebo vidno že to ešte asi má cenu, aj keď nie na závodnej úrovni, pre rekreačnú úroveň snaď.
prasaman: Áno, pretože je jasné že ak mi hokej pôjde tak by som to nechcel hrať len pre zábavu, to asi každý chápe.. preto som sa pýtal, či má cenu teraz začínať, a či je možnosť to hrať ešte na dobrej úrovni, lebo kosti niesú mladé navždy, heh.
Tak si to zhrnme... Ide ti to s tenisovou loprickou, vies sa korculovat "ako tak", mas 14 a chces zacat hravat hokej... No, s tebou pekne pozametaju lad... Ale sak chod si za tym, v tom ti nikto nezabrani...
Môžem ja zato, že ma nato rodičia nedali v útlom veku? :/ Život je len jeden, tak ho nepremárnim plakaním nad tým, že je neskoro, niesom tak slabý jak ostatný.. heh idem do toho kedže vela z vás odporúčilo že to bude možné, snaď sa mi to podarí..
Neviem neviem ako môžeš to skúsiť ale to asi nevýjde skôr keby si sa skúsil venovať tomu florbalu...
Alebo ak chceš tak si vezmi kolieskové korčule zavolaj par kamošov nech aj oni vezmú a skúste si takto zahrať.. uvidíš bude do hard síce je rozdiel medzi kolieskovými a korčuľami na ľad ale aj tak aspoň by si mal predstavu na čom makať..
@michaelstravansky pozri, ja som si v 13tke zmyslela, že: "chcem hrať hokej". Korčuľovať som vedela veľmi dobre, bola som na prvom tréningu, tréner zhodnotil, že korčuľovanie mi ide. Dal mi pár kondičných tréningov a potom sme začali trénovať prácu s pukom. No ja som to skombinovať nevedela a nakoniec prišli zdrav. problémy, tak som s hokejom pokračovať nemohla. No ak sa budeš snažiť a pôjde ti to, určite na sebe makaj a maj trpezlivosť Je pravda, že určite nebudeš na takej úrovni ako chalani, ktorí hrajú hokej odmalička, no môžeš sa k nim aspoň trošku priblížiť a prinajhoršom hraj len tak pre radosť Budem držať prsty chlope
smajdalf ma pravdu, uz je neskoro. Mas nachytane "zlozvyky" o ktorych sam ani nevies. A s loptickou a v topankach vie hrat hokej kazdy drevorubac. Puk a korcule, to je o niecom uplne inom. Ale ak chces hrat pre potesenie - to mozes zacat kedykolvek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A nechces choit radsej na florball ked ti to tak dobre ide ?
florball je zabavnejsie nez hokej
Podľa toho aký klub, niektorý bere len do cca 7-8 rokov, niektory ale aj teraz ta vezmú...
Chod sa tam spytat, ale predtým sa nauc korculovat...
husky: Díky za motiváciu.
vengefulgift: Díky, takéto niečo mi pomôže, makať budem, ak sa mi potvrdí že sa to oplatí, tomu ver.
stalingrad1000: Áno, lenže florbal v mojom okolí nehrá nikto, jediné miesto kde ho hrám je škola, bývam v malom mestečku a naozaj, tu je tých menej rozvinutých športov naozaj málo.
ajus19: Díky, no toto som si aj ja hovoril, že možno nato mám talent a predbehnem všetkých keď tomu budem venovať kopu času, no čo je skutočnosť? :/
warhawk: Ja na svôj vek tak či tak nevyzerám, je to jeden dôvod prečo mi rodičia kúpili hokejku, nech vonku hrám heh.. S mojími 164cm tam zapadnem, nemyslíš? Každopádne korčulovať plánujem chodiť, najme teraz cez prázdniny keď je čas..
smajdalf: ...
Síce je pravda že keby si začal skôr bolo by to lepšie ale ak sa vieš korčuľovať a máš čas žiadny problém.
Ale nie Ešte si pomerne mladý takže môžeš začať trénovať
Baví ťa to, chceš s tým začať, ale nezačneš, lebo je "údajne neskoro" ? alebo s tým chceš začať preto, že je "ideálny čas" ale pri tom ťa to vôbec nebaví?
samtord: Díky, asi sa nato vrhnem, lebo vidno že to ešte asi má cenu, aj keď nie na závodnej úrovni, pre rekreačnú úroveň snaď.
prasaman: Áno, pretože je jasné že ak mi hokej pôjde tak by som to nechcel hrať len pre zábavu, to asi každý chápe.. preto som sa pýtal, či má cenu teraz začínať, a či je možnosť to hrať ešte na dobrej úrovni, lebo kosti niesú mladé navždy, heh.
Alebo ak chceš tak si vezmi kolieskové korčule zavolaj par kamošov nech aj oni vezmú a skúste si takto zahrať.. uvidíš bude do hard síce je rozdiel medzi kolieskovými a korčuľami na ľad ale aj tak aspoň by si mal predstavu na čom makať..