V 16 je už neskoro. Jedine ze by si mala talent väčšii ako cela top 10 wta dokopy. Ked sa chceš naučiť hrať ale nie sutazne kludne, ale na sutazni tenis, je to neskoro. Najlepšie je začať v tych 5-6.
Nikdy nie je neskoro... A lepšie neskôr ako nikdy... Ale určite zavisí od toho, čo s tým tenisom potom chceš... Ale nič nie je nemožné, takže tvrdé tréningy... A môžeš nás ešte veľmi milo prekvapiť.
oficialnym vyucnym systemom aky sa preferuje je 16 rokov neskoro v podstate na vsetko ale ak mas na to prachy nic nebrani pravit si sukromne hodiny a potom zlozit skusky alebo ja neviem co
Typek - to je kravina, peniazmi nedozenies cas, a uz vobec neviem, co myslis tymi skuskami, suhlasim s ostatnymi, ak to chces hrat rekreacne, poznam ludi, ktory zacali omnoho neskor a su dobri, ale ak chces nieco viac, tak bez sance, jedine, ze by si bol mimoriadne talentovana a aj to pochybujem ...
no vššetko už bolo povedanééé jednoducho 16 je naozaj veľa aby si bola turnajová hráčka...véľmi neskoro si sa spametala, ale na to aby s teba bola dobrá rekreačná hráčka neskoro nikdy nie je. a máš 16 tak sa skús poobzerať po takých športoch s ktoými môžeš začať kludne v tomto veku a teoreticky to môzeš dotiahnuť vysokoo aj na prfi urozvni..napr. taká streľba, šach alebo niečo take....len je otázka či ťa to bude baviť a či budeš mať an to talent
Nikdy nieje neskoro. Aj niektory profesionalny hraci, ktory teraz patria medzi najlepsich zacali niektory neskor. Samozrejem najlepsie je zacat od skoreho detstva. Ale je pripad ze jeden zacal hravat tenis v 15 a dostal sa do top 10. Ale predtym hral futbal, ciez bol dostatocne fyzicky pripraveny. Kazdopadne pokial niesi dobre fyzicky na tom, a raketu si nikdy nedrzal tak asi z toho nic nebude. Ale urcite ta od toho neodhovaram. Ja hram tenis od 8 rokov a myslim si ze je to najlespia hra. A potkial budes trenovat potom mozes hrat seniorske turnaje 35+ a aj tam sa tocia prachy. Cize ani to neni od veci
ak ces hravat profi..profi v zmysle slovenske turnaje juniorov.je to asi neskoro..ale na to aby si sa naucil hrat isto nie..ked si chces zahrat s niekym nemat nejaku karieru ale len hrat proste..nikdy nie je neskoro
ocuvajte ma a videl ste ju niekto hrat tenis... na zivo? to sa mne nepaci ze ste ju nevideli ako hra.... ved nikde neni napisane ze za to ze zacala hrat v 16 ze nemoze chodit na sutaze.... ved do 40 ma daleko...... ked bude kazdy den buchat loptou o ste nu sest hodin tak to bude velmi dobre.....
nikto ste ju nevidel hrat a hodnotite ju..... to nie je pekne! len neviem s akej si rodiny ale tenis je financne narocny sport aj ked sa to nezda..... ale ty trenery co trenuju tenis su povacsine hajzlici.... ktory ta vycicaju..... nepaci sa ti napriklad radcej basketbal?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale niekdy nieje neskoro...