a to je oznamenie o pisomke, znamka v skole, priatelia ( ),...dokonca aj pri hrani na klaviri alebo gitare,..aj pri tom som vzdy kdesi duchom prec.. a potom ma len vytrhne zvyseny hlas ucitela/ucitelky, ze co to furt hram za volovinu..
ale vazne, ja za to nemozem.. a moja mama mi uz za to minule vynadala, ze sa nemam tolko zamyslat a trochu sa aj sustredit na wvoju robotu... a prisaham ze obcas je to zivotu nebezpecne u mna..
Hm jednoznačne hudba občas moje šlahnuté nápady -to by som vedela porozprávať- a asi knihy rada aj kreslím,píšem ale myslím že tým skor chcem premeniť realitu a napchať ju na papier ako od nej újsť
tak napríklad som dosť často narážala do stĺpov, dokonca párkarát aj do stromu, múrov; občas som sa zamyslela pri varení a rezala sa do prstu a všimla som si to až keď to vážne riadne zabolelo, atď... takže to dokáže byť životu nebezpečné..
robím všelijaké čačky mačky, väčšinou šperky, je to ako art therapy, obklopená medzi miliónmi korálikov, stužiek, veľa farbieb, vôňa laku ... rozmýšľam iba ako s čím skombinovať, a môj jediný problém v tej chvíli je že som zas odpásla ihlu, že potrebujem iný odtieň rokajlu, alebo či mi už zaschol lak ....zabúdam že sa mám učiť vzorce glúcidos, zabúdam aj na hlad ... je to fajn stav, keď zabúdam na bežné problémy, aspoň nachvíľu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
seriály.
hudba.
Skor vtrhnut spat do reality..
a to je oznamenie o pisomke, znamka v skole, priatelia ( ),...dokonca aj pri hrani na klaviri alebo gitare,..aj pri tom som vzdy kdesi duchom prec.. a potom ma len vytrhne zvyseny hlas ucitela/ucitelky, ze co to furt hram za volovinu..
alebo keď si čítam môj zápisník s prečítanými knihami, s citátmi čo sa mi páčili etc
ale vazne, ja za to nemozem.. a moja mama mi uz za to minule vynadala, ze sa nemam tolko zamyslat a trochu sa aj sustredit na wvoju robotu... a prisaham ze obcas je to zivotu nebezpecne u mna..
Nechapem ako mozem byt stale tak zamyslena..
tak napríklad som dosť často narážala do stĺpov, dokonca párkarát aj do stromu, múrov; občas som sa zamyslela pri varení a rezala sa do prstu a všimla som si to až keď to vážne riadne zabolelo, atď... takže to dokáže byť životu nebezpečné..
A inak, kedysi som strašne rada rysovala. Keď som začala rysovať, nezaujímalo ma nič, len každý milimeter, nech je presný .
často sa mi nechce realitu vnimať, je otravna