Mne dnes došlo rozhodnutie z VŠ, že som neprijata. A to bola škola, u ktorej som si najviac verila. Takže ratam, že na ostatne uz mam 0%. Uplne som z toho sklamana. Srašne som si želala študovať...Mate aj vy niečo podobne, čo vas tak sklamalo?
aj mne sa to stalo a tiez som bol z toho brutalne sklamany...skus to v druhom kole...aj ja som sa tak dostal na vysku aj ked na taku co ma nejak moc nebavy
Mňa dosť sklamalo, ,že tu niektoré osoby neovládajú pravopis.. . Ale to je vedľajšie.
Nedávno ma osrala moja najlepšia (teda aspoň ja som ju tak brala) kamarátka. .. Našťastie mi to až tak veľmi neprekáža, ,lebo mám okolo seba kopec ľudí, ,pri ktorých na to všetko nemyslím
Sorry za to "čiary" tym, čo to tak nehorazne vadi... je mi jasne, že niektorí ľudia su na urovni Einsteina a ich IQ ma nadpriemernu hodnotu a takym nesiaham ani po päty, ale predsa len, uvedomte sa!!! Vyvyšovať sa, to bežte robiť niekam inam. Proste pisala som to s plačom a v nejakom citovom rozpoloženi, tak mi to "ušlo". A naozaj prepačte, druhy krat si to pošlem prekontrolovať do Jazykovedneho ustavu Ľ. Štúra, aby bola spokojnosť na vašej strane...
12, Jasne tym sa netrap. Tiez robim casto chyby, pretoze sa mi nechce po sebe cely text kontrolovat a obcas mi nieco ujde no.
Asi si sa potrebovala len niekomu zdoverit a dostat to zo seba. Mozno je to aj poucenie pre teba, ze hoci sa tu na BIRDZ najde par ludi, ktori ta podporia, najde sa tu vzdy par magorov, ktori ti to budu chciet strpcit. Kasli na nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Su tomu asi 2 roky, dievca za ktorym som skoro 9 mesiacov meral riadnu dialku mi nakoniec povedalo, ze sa vracia k byvalemu. To ma dost dostalo ...
Nedávno ma osrala moja najlepšia (teda aspoň ja som ju tak brala) kamarátka. .. Našťastie mi to až tak veľmi neprekáža, ,lebo mám okolo seba kopec ľudí, ,pri ktorých na to všetko nemyslím
feLLaZ ďakujem!
jebal ich pes..pojdem nabuduce...nevzdam sa... este to by chceli svine jedny!
ty mozes mat tak pani ucitelku
Ti kkti nech sa nestaraju ze si to napisala zle...za taku sprostost ta este zdrbu, debili
Asi si sa potrebovala len niekomu zdoverit a dostat to zo seba. Mozno je to aj poucenie pre teba, ze hoci sa tu na BIRDZ najde par ludi, ktori ta podporia, najde sa tu vzdy par magorov, ktori ti to budu chciet strpcit. Kasli na nich