Je niekto vo vasom okoli co pocuva ten isty druh hudby co vy?
Priklad : z 2000 ludi je v tejto dedine su len 4 metlaci ... z toho som jeden ja ... pekne co ? xD ... ostatny pocuvaju pop , hip hop , techno , trance , DnB ... ale ozajstní fanusikovia v tejto dedine su asi len dvaja (z tych stylov) ... ostatní to pocuv
jaaaj tak to aj na nasich lazoch si vsetci ficia na tom co u vas...aj moji kamarati,spoluziaci...som medzi nimi jedina emacka ale presto si fajn rozumieme
určite tu v okolí nieje nikto čo počúva reggaeton, vlastne nepoznám nikoho čo ho počúva.. no a ludia čo v okolí počúvajú hip-hop ako ja počúvajú len ten sračkový ako 50 Centa alebo tie Slovenské peachoviny, naozaj tu nieje nikto mne podobný
Keby hej, tak by som sa fakt čudovala. Spolužiaci pomaly ani o AC/DC nepočuli a o klasikoch ako je Warren Zevon, Rush alebo The Doors už vôbec nie. A ani nepoznám nikoho v mojom veku, kto by tk frčal na country a jazze ako ja, sú to všetci buď "metaláci" alebo "hip-hoperi"
tak mame tu aj metlakov aj hoperov aj diskofilov a inych typkov v podstate neriesom kto co pocuva..jedine na hoperoch nemam rad vy*ebane hnusne rovne silty trhal by som za to hlavy
To chodis po domoch a pytas sa kto-co pocuva??? Je kopu ludi co mozno metal pocuvaju ale nedavaju to najavo obliekanim a podobne. Ja pocuvam rap a obliekam sa sportovo-elegantne nikdy by nikto nepovedal ze pocuvam tento styl.Je nezmysel co tvrdis
Som z Bratislavy, takže myslím, že čo-to by sa dalo nájsť. Ale hej, poznám zopár ľudí, s ktorými sa na niečom zhodneme, navyše ja počúvam také všeličo, i keď nie úplne hocičo.
mna tiez nezaujima kto co pocuva , ja som len chcel podelit o myslienku ... nechodim po domoch a nepytam sa kto co pocuva , proste byvam tu cely zivot a uz tu poznam kazdeho od 7 do 20 rokov ... a bavim sa s malo ludmi , lebo malo ich tu je normalnych ...
u nás počúvajú z 1500 asi 30 metal ale ale sú to často "pseudometláci" a ja sa s nikým nepridružujem ... nejde o kvantitu ale o kvalitu skor sa dá povedať .
tiež by ma zaujímalo ako si prišiel na to, kto čo počúva
niektorí ľudia nemajú potrebu dávať najavo čo počúvajú, takže nemôžeš ani tušiť čo za platne si doma púšťajú ani by si neveril, koľko starších ľudí vo veku tvojich rodičov počúva metál.
ja počúvam jazz a nenapíšem si to na čelo. je mi jedno kto iný to ešte počúva, hlavne, že sa to páči mne.
@25 ... ja pocuvam co sa mi paci , si mozes byt ista ..
@26 ... pocuj , viem to ... toto je mala dedinka ... mam to tu prestudovane .. a tato tema je sustredena na mladez , nie na starsich ... starsi metalisti , tych je tu par , ale nie vela ..
to su problemy, v zhruba 100 000-ovom meste by bolo odveci keby som sama počúvala hip hop nie? ale tak iba pár ľudí z môjho fakt blízkeho okolia počúva presne to čo ja, no vlastne presne to čo ja nikto, taže newa a tí čo počúvajú to čo ja a viem, že počúvajú tak nebývajú v tom istom meste ako ja ale v inom alebo sa s nimi proste nebavím lebo nemám o čom
no, ja pocuvam vacsinou by sme to mohli nazvat hardrock. no mam aj trochu punku,metalu, klasickeho rocku a tak. su ludia ktory pocuvaju podobny styl ako my. hiphop nenavidim. no mozem sa bavit aj s hiphopermi ak su normalny. napr v skole ak su pritomny aj metlaci aj hipkaci tak sa pusti daaky neutral(mozno myslite ze aky je neutral medzi metalom a hiphopo? ziadny. lenze ty hipkaci kedysi pocuvali aj punk takze vacsinou pustime to.) lenze ak pride
nejaky drsny hipkac a zacne pustat tu svoju hudbu ked vie ze ostatny to nemaju radi a zacne
sa spravat ako vacsina drsnych hipkacov, tak to uz letii...
moja najlepsia kamoska pocuva punk ako ja...ale tak je to asi aj tym ze sa pozname 10 rokov takze na nas vplyvaju rovnake veci cize mame rovnaky vkus...dokonca aj na chalanov a to je trocha horsie
a u nas v meste je celkom dost punkerov a takych co pocuvaju rock tiez...nevravim ze nejako prevratne vela ale z mojich priatelov je vacsina podobne orientovana ako ja
nas je okolo 1423 neviem asi noneviem kolko je tu metalistov taknajdusa aspon 6 z toho dvoch poznam ja a sestra ale vacsinou su u nas cigani takze tu asi prevazuje hiphopfuj
skoda ze tu neni viacej metalistov sa ani nemam s kym bavit
my ked ideme traja (metalisti) , ideme po dedine , pocuvame hudbu , ideme na vyhlad do prirody a kecame ... uplna parada ... s ostatnymi co su v dedine sa to neda , oni fajcia , piju , hulia , trepu somariny stale o tom istom , jeden druheho ohovara , pretvaruju sa , machruju .,... proste peklo
Zoberem to okolie, ako blizsi ludia+spoluziaci a tak.
No kedze sme v partii 4 co pocuvame rap tak prevazujeme Ale kazdy pocuva iny typ rapu zas... Potom tam je este jedna techno-lama a baby frcia v podstate na vsetkom
Zo spoluziakov sa asi len z jednym dokazem zhodnut v hudbe.
Ako keby to nebolo jedno, z niektorych komentov mi to vyznie tak ako tak, ze ked nepocuva metal, tak je nejaky trtko Ja pocuvam metal a viac je mi jedno co ini pocuvaju, mne sa len nepacia ti co sa snazia zakryt pod nieco co fici aki su cool
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a mne je to tak jedno,ja pocuvam hocico,ako najviac tanecne,ale aj pop a obcas metal
ale fakt je to jedno, ja sa dokážem baviť aj s hoperom alebo hocikým
niektorí ľudia nemajú potrebu dávať najavo čo počúvajú, takže nemôžeš ani tušiť čo za platne si doma púšťajú ani by si neveril, koľko starších ľudí vo veku tvojich rodičov počúva metál.
ja počúvam jazz a nenapíšem si to na čelo. je mi jedno kto iný to ešte počúva, hlavne, že sa to páči mne.
@26 ... pocuj , viem to ... toto je mala dedinka ... mam to tu prestudovane .. a tato tema je sustredena na mladez , nie na starsich ... starsi metalisti , tych je tu par , ale nie vela ..
nejaky drsny hipkac a zacne pustat tu svoju hudbu ked vie ze ostatny to nemaju radi a zacne
sa spravat ako vacsina drsnych hipkacov, tak to uz letii...
a u nas v meste je celkom dost punkerov a takych co pocuvaju rock tiez...nevravim ze nejako prevratne vela ale z mojich priatelov je vacsina podobne orientovana ako ja
skoda ze tu neni viacej metalistov sa ani nemam s kym bavit
No kedze sme v partii 4 co pocuvame rap tak prevazujeme Ale kazdy pocuva iny typ rapu zas... Potom tam je este jedna techno-lama a baby frcia v podstate na vsetkom
Zo spoluziakov sa asi len z jednym dokazem zhodnut v hudbe.