Je normálne keď chalan kibicuje babe do oblečenia??
Mám začínajúci vzťah. Všetko bolo pekné a tak, ale nepáči sa mi, že sa stará do toho čo obliekam. Mám veľa oblečenia a stále si kupujem nové, nie je to síce na úplne top úrovni, ale to ani nie je mojim cieľom.. A keď mu poviem, že to je moja vec, že ja sa
podla mna to neni nejak vazne sak ja tiez mojim chlapom do toho trepem z lasky ale jedna moja kamoska mala frajera co bol posanuty oblecneim a on to uz prehanal on jej bez okolkov ovoril ze hm no tak dnes si skareda, to co si ako zrichtovana :/ a ked uz to zajde takto daleko tak to si urcite nenechaj
@ladypetushqa lenže ja sa neobliekam ako gačo už som spomínala, že sa obliekam pekne, poznám baby čo sa obliekajú oveľa horšie a majú chalanov a navyše keby sa aspoň on obliekal lepšie.. jednoducho nechápe, že na niektoré veci možno máme trochu iný vkus.. mne sa tiež nepáči keď nosí véčkovy výstrih ale tiež mu na to nič nepoviem
nechapem ho? (otaznik naschval, lebo nechapem preco nechapem, to nepochopis,
kazdopadne, obliekaj sa ako sa ti chce a ked mu to vadi, nemal si s tebou zacat, musi respektovat to co sa tebe paci ... obliekanie je podla mna taka vec, ze malo by sa to drzat etiky, ale malo by to byt nieco "intimne" ako viera (ktora tiez sice nie je, ale beriem ju tak)
hmm...hod sem fotku niecoho tvojho bezneho co si obliekas... mozno z teba nechce mat "lahku dievku", podla oblecenia.. a inak suhlasim s @3 ... to ze niekto povie svoj nazor alebo obcas nieco sprdne, este neznamena, ze je to myslene vyslovene zle urcite mu zalezi na tom aby si bola kočka
@ily tak asi bude najvhodnejsie sa s nim o tom porozpravat a vysvetlit mu, ze ti to nie je zrovna prijemne...ze sa obliekas tak, ako sa ti paci a v com sa citis dobre...a ze tak isto respektujes ty to, v com chodi obleceny on...tak, ze by si pozadovala to iste aj od neho ste partneri a vztah je aj o kompromise a tolerancii
Neznášam to! S chlapom máme úplne iné názory fakt asi na všetko. Zbožňuje nakupovanie, veľké tie (ani neviem ako sa to volá). Ja ak tak raz za čas pozriem čo je na nete a nakúpim nech mám pokoj. Stále mi frfle, že je to moc také alebo také.. Neznášam sukne, šaty, opätky. čo chce môj drahý? presne toto ... Ale sme spolu dosť dlho na to, aby ja som sa to naučila ignorovať a on akceptovať. Takže, len to nevnímaj. Nos to, čo ti je príjemné
@ladypetushqa@25 hentak by som sa vživote neobliekla, to radšej smrť!! hovorím, že sa obliekam dobre, a vrámci normy dosť ľudí mi aj pochváli oblečenie niekdy.. len jemu sa niečo nepáči, alebo raz si dám nejaký blbý opasok, ktorý som bola nútená vytiahnuť a pri tom on sa podľa mňa niekedy dosť dodbre, že si dá farebnú bundu a farebnú pásikavú čiapku.. čo je podľa mňa hrozné
@forgottenone už som sa s ním o tom rozprávala ale vždy sa pohádame.. lebo on si tvrdí svoje a ja svoje
@31 preto som ti tam dala 5 možných príkladov prečo to tak je
podľa mňa je vo vzťahu dôležitá komunikácia preto by ste sa o tom mali porozprávať ako dvaja dospelí ľudia (ak máš teda osemnásť a on je o pol roka mladší s tým že už mal tiež 18) a keď bude vrieskať tak mu jednu pridrb proste.
mozno som divna, ale ked mi priatel na nejaku vec povie, ze sa mu paci (a mne sa aspon trochu paci tiez), tak si ju kupim. mame uplne rozdielny styl, ale ked sa mu nieco velmi nepaci alebo naopak - velmi paci, tak preco nie?! ved sa chcem obliekat pekne a pacit sa v prvom rade jemu.
jeden známy je presne takýto, že sa stará do druhých ako sa obliekajú ... pomaly sa s tebou ani nerozpráva, ak máš niečo horšie.. ja to neznášam, na tvojom mieste ho pošlem dop....
@ladypetushqa hmmm mam otazku-preco nazves gadzom niekoho kto nosi ponozky do sandalov? ved podla mna to je uplne normalne. ten clovek si moze dat ponozky z viacerych dovodov- 1-mozno ma na nohe hnusnu bradavicu 2-chce si trochu prevetrat nohy ale nechce prechladnut 3-nema rad pocit bosych noh,hlavne ked ide po ulici 4-ma niekde poranenu nohu a nechce aby sa mu tam nejako dostala spina atd.
@janehoda no tak mi prepáč ak som sa ťa tým nejako dotkla lenže každý z prípadov čo si tu podala sa dá riešiť aj iným spôsobom ako si dať ponožky do sandálov,je to fakt nevkusné.
za druhe- vobec to nie je nevkusne, nikde nie je napisane ze do sandalov sa nesmu nosit ponozky. ja za nevkusne napr povazujem aj roznofarebne snurky do topanok, alebo ak si niekto za cervene nohavice,zlte tricko,cierny opasok a modru ciapku. a aj napriek tomu tak ludia chodia bezne
@ladypetushqa ja len hovorim ze nemozes za gadza oznacit niekoho kto nosi ponozky do sandalov, lebo v tom pripade by kazdy z nas bol koli niecomu gadzo
Tiez som si obcas zakiybiycoval, ak to vyzadovala situacia
Lebo je jedna vec ked mate krasne dievca a ste s nou o samote.
A je druha vec, ked s nou idete medzi ludi a ona ma na sebe nejake nechutne ligotave svinstvo, je oblecena do gycovych farieb, alebo handier, ktore boli v mode pred 5 az 10 rokmi
(Alebo este cokolvek s tigrovanym, leopardim, alebo inaksim macacim vzorom je najvaksia gadzovina a hnus)
Je to velmmi smutne, no dost vela dievcat sa nedokaze obliect vkusne a pekne.
Nenavidim, ked mi do tpho kibicuje ! Nema mu zalwžať na mojom oblečeni ale vlastne prečo je so mnou. Muž ma ma rad ženu taku aka je ale trocha statostlivosti neuškodi ! Ale toto je moc !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a) sa obliekaš ako gačo
b) záleží mu na tebe, čiže aj na to či nejako vyzeráš
c) záleží mu na sebe, aby nemal priateľku čo vyzerá ako gačo
d) je metrosexuál
e) je úprimný a proste je to úplne normálne
@2 asi kibicovať....
@hoperpohroma nie je
kazdopadne, obliekaj sa ako sa ti chce a ked mu to vadi, nemal si s tebou zacat, musi respektovat to co sa tebe paci ... obliekanie je podla mna taka vec, ze malo by sa to drzat etiky, ale malo by to byt nieco "intimne" ako viera (ktora tiez sice nie je, ale beriem ju tak)
a keď nosí véčkové výstrihy je jednoznačne metrosexuál
ale tak mozno sa fakt obliekas zle alebo sa mu to nepaci
ale ked je nieco hrozne ma plne pravo povedat ze to je hrozne ja by som to chlapovi tiez povedala ale nastastie nebolo treba
gadžo je človek ktorý sa oblieka ako idiot alebo sa vyjadruje ako idiot ale skôr je to tým oblečením
gadžom môžeš nazvať ľudí vyzerajúcich nasledovne:
(ženský rod slova gadžo je gadžovka)
Kibicovať.
@forgottenone už som sa s ním o tom rozprávala ale vždy sa pohádame.. lebo on si tvrdí svoje a ja svoje
a podla toho, ako opisujes jeho oblecenie, tak na jeho miesto by som zaliezol niekde do skrine a nevychadzal odtial
podľa mňa je vo vzťahu dôležitá komunikácia preto by ste sa o tom mali porozprávať ako dvaja dospelí ľudia (ak máš teda osemnásť a on je o pol roka mladší s tým že už mal tiež 18) a keď bude vrieskať tak mu jednu pridrb proste.
@trdelniiiq však hovorím, ani mne sa to nepáči, ale pokiaľ to nie je vyslovene hrozné alebo špinavé tak to beriem
doma jej kibicujem len ak by jej mohlo byt v niecom velmi teplo
@janehonda súhlasím
za druhe- vobec to nie je nevkusne, nikde nie je napisane ze do sandalov sa nesmu nosit ponozky. ja za nevkusne napr povazujem aj roznofarebne snurky do topanok, alebo ak si niekto za cervene nohavice,zlte tricko,cierny opasok a modru ciapku. a aj napriek tomu tak ludia chodia bezne
tak vidíš , sto ľudí sto chutí. ani to že niekto si dá rôznofarebné šnúrky nikde nieje napísané tak ja neviem čo ma tu obviňuješ
Tiez som si obcas zakiybiycoval, ak to vyzadovala situacia
Lebo je jedna vec ked mate krasne dievca a ste s nou o samote.
A je druha vec, ked s nou idete medzi ludi a ona ma na sebe nejake nechutne ligotave svinstvo, je oblecena do gycovych farieb, alebo handier, ktore boli v mode pred 5 az 10 rokmi
(Alebo este cokolvek s tigrovanym, leopardim, alebo inaksim macacim vzorom je najvaksia gadzovina a hnus)
Je to velmmi smutne, no dost vela dievcat sa nedokaze obliect vkusne a pekne.