nechapem co riesis.. alebo vies co? chod sa stazovat, aspon sa riaditel posmeje... ked sa urazas pre take chobotiny... toto je spravanie 12rocneho pubertalneho decka
takouto otazkou sa jednoznacne obrat na hladujuce deti v afrike pretoze su voci tvojmu problemu sebecke ked chcu jedlo ... maly by sa skor zaoberat tym nehoraznym ucitelskym vyrokom... nechapem ako si ta ucitelka nieco take dovolila vypustit zo svojich ust... dufam ze ju uz vyhodili zo skoly a byva pod mostom.... =O to je vrchol tohto dna !
ked 18 tak ne na zakladnej a ani na vysokej ked ma niekto 18 vacsinou chodi na strednu ale velmi tomu celemu nechapem jaka chyba je a kde a ze jak to malo povodne byt
Mne sa zdá že keď vám to povedala učiteľka tak myslela tým že buď ste spolu také múdre alebo jebnuté. Ja si myslím skôr to druhé lebo 2 múdre vedľa seba to je zázrak aby sedeli a hlavne aby boli ženského pohlavia.
Omg, neviem co je na tom take strasne a co ta moze na takej blbosti urazit prosim ta sa spamätaj! Ja som zazil ked nam ucka povedala, ze sme biologicky odpad. Taku picu by som hodil balkonom to uz urazi, ale toto nemuselo byt vobec zle myslene. Vobec by som sa nad tym nepozastavoval na tvojom mieste a bud rada este ako ti to pekne povedala.
tak sa nauc nebrat to vazne. skutocne ti tak zalezi na tom co si tvoja ucitelka mysli? myslim ze nie tak sa cez to prenes ak sa to vobec da och boze tragedia
velmi sa mi nezda ze naozaj myslela na vyske. ale fajn, moj odhad..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
btw podla mňa 18 nemáš...
a nechápem zmysel tvojho "obrovského" problému.....
"...ked ucitelka na zakladke povie..."
a vek že 18 WTF ????
Že 18
omfg "problemy" niektorych ludi ma fakt prekvapuje
velmi sa mi nezda ze naozaj myslela na vyske. ale fajn, moj odhad..