no stlačil som enter náhodou a potom to sem hneď hodilo :/ sorry chcel som to dať ako štvrtú možnosť... vieš, prvá moja anketa a ten stav hnevu je aktuálny takže chybička se vloudila
TY KOKOT...raz som isiel okolo panelaku a asi pol metra predo mna padol pohar jak svina...normalne rusky pohar co ked padne z deviateho sa ledva rozbije....keby ma to trafilo je to na par stehov
úplne normálne to je podľa mňa ...ja napríklad už strašne dlho snívam o tom že od jedu hodím o stenu vázu alebo pohár.....to vyzerá úplne úžasne podľa mňa (toto už je kúsok choré)
jej decká díky, vidím že moja prvá birdzovská anketa zožala úspech, aj keď som nedopatrením nedal štvrtú možnosť odpovede. Nejako som sa ukludnil keď som si to všetko čítal... hehe takže pohár vonku neskončil. Ale nabudúce....!
keď som bol naštvatý tak som hádzal veci o stenu, nie von oknom ale nehádzal som poháre, väčšinou mobil (preto ich pravideľne musím vymieňať každý rok )
@Klaudiqaaa jo jo, tak to je kto sam nema inteligenciu ako ty,tak ho mozu vytocit len inteligentny ludia (aby si sa nieco naucila) a na to sa ja neznizim,aby som ta vytocil ;-D Takze sa ani o to nesnazim, lebo nahodou by si este dostala rozum a to by uz nebolo potom s koho si robit srandu
chcela som hlasovať za nie, ale potom som si uvedomila že som to raz urobila, ale pohár som vyhodila von oknom nie od hnevu ale len tak lebo som ho chcela hodiť (bola som opitá). Ale bolo to v noci takže to nikoho nemohlo trafiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
132 komentov
Možno niekedy budem praktizovať, vďaka za nápad
Narozdiel od môjho bývalého ktorého som vraj tak naštvala že musel vyhodiť monitor...
okrem ineho, furt ti idu vydavky na lepiacu pasku. shit.
@Lawye už aj ty?
@melman Hej, ale to boli len crepy, povodne sme ho hodili z balkona. Teda aspon myslim, bolo to davno...:p
Normalne, ved na druhy den, triezvi, cestou na zastavku sme asi spozorovali par crepov a Mell po nich asi dupe dupe.