a ty prečo preboha nie si niekde vonku a zakladas take ankety?
No ja som už vonku bola, teraz som tu a idem sa konečne po týždni normálne vyspať.
A vonku je zima
Mám pred sebou jeden veľký plán a to VYSPAŤ SA konečne!
Pomaly sa dostávam k realizácii, kt. by bola za iných okolností (´´kultúrny život´´) nereálna..
ja som len zdeptaná z toho že moje plány padli a cool to možno nie je ale ako študentka nemám moc príležitostí ísť na nejakú akciu väčšinou len piatky no
myslim ze je to celkom normalne, ze je clovek v piatok vecer na nete a neznamena to hned ze cely jeho zivot prebieha online... znamena to len ze je bud : unaveny, nema s kym ist, ma zaracha, ma 15 a nemoze byt po osmej vonku (ja), ma novy comp a chce si ho uzit, hra sa nejake hovadiny ako wowko a obcas mrkne na net, alebo pozera film a obcas mrka na net... ak som nieco zabudla srry
No ja som bol an kofole a na pizzy so spoluziakom a teraz sa ucim na skusku v utorok. Je to normalne? Ked som si vybral taku skolu, kde sa musim vela ucit, tak ano ... a nesere ma to nejak (to bude asi litrom kofoly )
@blackxs - @tysha mi to ukradla z klávesnice... možno až raz v živote budeš mať nejaké povinnosti, oceníš jeden voľný piatok, ktorý môžeš stráviť v pohodlí domova. dovtedy len ži v tej skvelej predstave, že piatok je tu na to aby si sa niekde rozbila do bezvedomia - veď je piatok, treba sa predsa baviť
A čo by som preboha robila o polnoci vonku?
1. Do mesta ísť nemôžem, nemám sa ako dostať domov
2. Tu poznám tak tri a pol človeka, aj to nie nejako skvele že by som ich išla volať von
3. Sama sa tu túlať po uliciach nebudem
4. Celý deň sa snažím dokončiť jednu vec, takže ju už chcem dokončiť.
5. To že je piatok znamená že mám byť vonku? Prečo? Keď chcem ísť von, mám k dispozícií celý týždeň...
6. A okrem iného sa momentálne necítim na to aby som behala po vonku.
A bodka. (Nie, fakt netuším čo ma viedlo k tomuto rozpisovaniu sa )
zakladatel tejto ankety: si boh? mas pocit ze si kompetentny tvrdit, co "ma znamenat piatok" ? Mne nevyhovuje byt na nejakej hromadnej pakarni kde sa riesi kto sa s kym vyspal alebo kto mal kedy aku zivotnu depresiu, ja si radsej v klidku ostanem doma, pocitam knihu, popocuvam muzicku, nieco zahra, pozriem net.
suma sumarum: piss off.
Ak pôjdem v piatok do mesta, tak jedine ožrať. Ožrať sa môžem aj doma.
Ak sa nejdem do mesta ožrať, aj tak je mesto plné ožratých detí a ožratých dospelých, čo sa chcú byť. A tie tri discokluby sú napchaté až po strop...
Iste ze mozes vediet co znamena piatok pre teba, ale ty si to vyhlasil/a globalne - Piatok ma predsa znamenat to a to a to. A ja som oponoval, ze NEMA, pretoze kazdy si individualne zvoli, co prenho znamena piatok.
A ak by si potreboval/a poradit s terminologiami - piatok je den v tyzdni.
s tým čo má znamenať piatok som sa teda trochu zle vyjadrila ale to že je piatok deň v týždni, skús sa nad vecami zamyslieť viac do hĺbky a nájsť v nich aj iný význam
Občas je dobre len tak sediet doma a usporaduvat si myslienky aspon u mna je totak.. dnes sice som bola vonku piatok. a mam styri deci vina v sebe cooo pre mna je ako cela flasa vodky aleee proste... no niekedy je lepsie zostat doma a racej kukat do netu, ako kazit zabavu niekomu.. ked nemate Lust ist von
Ocividne si nepochopil/a sarkazmus vo vete "piatok je den v tyzdni". Myslim ze sa na veci pozeram z dostatocne vela uhlov.
Okej, som rad, ze si uznala, ze si sa zle vyjadrila. Nemyslim jednoducho ze ma nejaky zmysel arogantne napadat to, ze niekto sedi vecer za pocitacom len preto, ze tebe nevysli tvoje osobne plany...
no tak ja nepocitujem potrebu byt zasadne kazdy jeden piatok vonku v meste ..zostanem doma,napustam plnu vanu horucej vody,penu do kupela a 2hodinky relaxujem s kacickami ..i tak zajtra resp dneska dem 2kmrtkam na 18 taze si ten piatok patricne vynahradim ..
je to normálne, prečo nie? v poslednej dobe v piatky ani nechodím von, zájdem s kruhom cez týždeň, s priateľom cez týždeň, piatok je deň, keď buď prídem domov a chcem tam proste byť s maminou a užiť si pokoj alebo deň, keď sa mesto zaplní stredoškolákmi a to ma moc neláka ale dnes som bola v divadle. po asi dvoch mesiacoch, už mi to chýbalo.
a áno, časom možno pochopíš, aká je to pohoda sedieť doma a oddýchnuť si a netrepať si hlavu, že preboha, aká som trapná, že tu sedím v piatok, keď sa má ísť von.
pre niektorých ludí je to bežná situácia a pre iných zase niečo nepredstavitelné pre mňa tiež platí druhá možnosť ale kedže môj zdravotný stav nie je práve najlepší tak sedieť doma aj piatok či sobotu večer je momentálne pre mňa nutnosť
@tysha a @arugad a @sculptus napísali to, čo si asi myslí väčšina už trošku uvedomelejších ľudí, ktorí majú aj nejaké povinnosti. áno, zábava je fajn, ale určite nie je každý piatok povinnosťou nadrbať sa alebo baliť opačné pohlavie na diskotéke. presne, ži v sladkej nevedomosti až dovtedy, kým nezistíš, že to také ružové nie je.
asi hej tak ja som včera došiel zo školy až večer a to sa mi už absolutne nechcelo a u nás to je troška naopak asi bo mi sa s kamošmi zabávame celý týždeň okrem piatku, vtedy nikto z nás nemôže buť sme preč alebo povinosti
tak vam poviem, ze ak byvate v KE, o nic ste neprisli, boli sme s kamaratkami vonku a mrzli, sadnut sme nikam nemohli, lebo vsade plno, az som sa nastvala a sla domov konec, doma najlepsie
keby som mala byt kazdy piatok niekde vonku tak by som sa asi zdeptala....cely tyzden som v skole medzi ludmi, ucim sa, doucujem anglinu, ledva spavam a mam sa este aj v piatok jebat do mesta medzi ludi aby osm sa musela nasilu usmievat? nehrozi...doma je mi dobre...najlepsie samej, ked je ti len kocur
no tak ja bývam na dedine, kde to žije akurát tak na pumpe, kde je 5 ludí, z toho dvaja tankujú a jedna je predavačka, takže u mňa je to úplne normálne
Niekedy nie je nad to posedieť pri dobrej knihe, čaji a hudbe. Nevidím nič vzrušujúce na cieľavedomom ožieraní sa, len preto lebo je deň pred pracovným voľnom
tha podla mna je obcas normalne sedet an nete v piatok vecer......ked prsi alebo je zle pocasie thak .......je lepsie ako sa flakat po vonku!ne?ale mne je to jedno lebo my v piatok vecer sedime v bare
nie kažý je spoločenský typ niekto si radšej sám doma sadne k netu a sedí ako keby wišiel von...ale zase niekedy taq často oslavuješ chodíš po meste všade kde sa len dá aby si nebol dom ataq ti to príde vhod raz si sadnúŤ doma...hoci ja som zato aby sa v piatky nexislo doma ale išlo sa zabávaŤ DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
No ja som už vonku bola, teraz som tu a idem sa konečne po týždni normálne vyspať.
A vonku je zima
Pomaly sa dostávam k realizácii, kt. by bola za iných okolností (´´kultúrny život´´) nereálna..
# 26 blackxs aj starsie tam chodia
1. Do mesta ísť nemôžem, nemám sa ako dostať domov
2. Tu poznám tak tri a pol človeka, aj to nie nejako skvele že by som ich išla volať von
3. Sama sa tu túlať po uliciach nebudem
4. Celý deň sa snažím dokončiť jednu vec, takže ju už chcem dokončiť.
5. To že je piatok znamená že mám byť vonku? Prečo? Keď chcem ísť von, mám k dispozícií celý týždeň...
6. A okrem iného sa momentálne necítim na to aby som behala po vonku.
A bodka. (Nie, fakt netuším čo ma viedlo k tomuto rozpisovaniu sa )
suma sumarum: piss off.
Ak sa nejdem do mesta ožrať, aj tak je mesto plné ožratých detí a ožratých dospelých, čo sa chcú byť. A tie tri discokluby sú napchaté až po strop...
A ak by si potreboval/a poradit s terminologiami - piatok je den v tyzdni.
Okej, som rad, ze si uznala, ze si sa zle vyjadrila. Nemyslim jednoducho ze ma nejaky zmysel arogantne napadat to, ze niekto sedi vecer za pocitacom len preto, ze tebe nevysli tvoje osobne plany...
a áno, časom možno pochopíš, aká je to pohoda sedieť doma a oddýchnuť si a netrepať si hlavu, že preboha, aká som trapná, že tu sedím v piatok, keď sa má ísť von.
aa podla mna je...ked mas s kym hovorit tu a vonku nie
a okrem toho..preco nasledovat stado,len preto,ze vsetci idu von?/verzus/piatok je konecne volny den,a preto sa chodi von
Niekedy chce mať človek jednoducho kľud.