Dnes som si po čase opäť pustila mojich milovaných chrobáčikov a......zamyslela sa nad veľkou beatles mystériou...je skutočný Paul mŕtvy a zastupuje ho už roky náhradník? A tak som začala pozerať čo to o tejto veci na webe aaaa........ fakt neviem.
tie údajné odkazy na obaloch albumov a v textoch ma ani nepresvedčili....ale prezerala som si fotky pred a po ´66 a sú tam rozdiely v takých veciach ako chrup či tvar uší.....
v skutocnosti neni mrtvy aj ked sa zanho vydava nahradnik, ale pravy paul sa skryva v podzemnom ukryte spolu s bin ladinom, elvisom a 2packom, fakt ale
No ja som zas pocula že na zem má spadnúť meteorit a naša to tají a že všetci slávni a bohati finguju svoju smrť alebo si najmu svojnikov zatiaľ čo sa potajomky presúvajú na mars kde už sú vytvorené podmienky pre život
A čo tu Zajo spomínal druhy príchod jezisa, on už prišiel, ale tiež na mars
Taze my čo nemáme panamske dlhopisy, schránkové firmy a dogecoiny tu umreme strašnou smrťou
márna snaha...tu sa človek normálnej debaty nedočká a vytvárať diskusie na to, aby sa na ňom pár jedincov odbavovalo nemám zapotreby,....takže opäť na dlhšiu dobu zbohom birdz....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
tie údajné odkazy na obaloch albumov a v textoch ma ani nepresvedčili....ale prezerala som si fotky pred a po ´66 a sú tam rozdiely v takých veciach ako chrup či tvar uší.....
A čo tu Zajo spomínal druhy príchod jezisa, on už prišiel, ale tiež na mars
Taze my čo nemáme panamske dlhopisy, schránkové firmy a dogecoiny tu umreme strašnou smrťou
Pjbany autocorrect