Ahojte, rada fotím a keďže chcem, aby fotky vždy boli pekné upravujem ich na niektorých online editoroch, ktoré nespravia to čo by som očakávala. Rozmýšľala som, že by som si kúpila Photoshop, ale nie som si tým celkom istá. Čo by ste odporučili vy ? A ak
Pokiaľ v tom nevieš robiť dobrý nie je. To nie je program, ktorý otvoríš a hneď všetko vieš. Chce to kopec tréningu a skúseností, kým budeš vedieť pekne upraviť fotky. Ale áno ak sa to naučíš je dobrý a rozhodne lepší ako internetové editory
No na začiatok skús napríklad Gimp. Máš tam podobné funkcie ako v PS, ale je to zadarmo a naučíš sa tam potrebné veci.
Stiahni si skusobnu verziu na 30 dni a uvidis ci ta to chyti, alebo si ho crakni a mas zadara Je zbytocne vyhodit tolko penazi za to ked vlastne nevies do coho ides.
pochybujem, že photoshop splní tvoje očakávania keďže predpokladám že keď ho otvoríš nebudeš vedieť kde je sever..a myslím, že na upravovanie fotiek (upravovanie ktoré máš na mysli ty) je photoshop ti zbytočný..ale ak tak,stiahni si ho alebo použi trial version na vyskúšanie, ale ver že zostaneš pri tých online editoroch, nič v zlom ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
No na začiatok skús napríklad Gimp. Máš tam podobné funkcie ako v PS, ale je to zadarmo a naučíš sa tam potrebné veci.
nuž, keď čakáš, že ten program otvoríš a iba stlačíš niečo a ono ti to samé upraví tak... nie, zostaň pri online editoroch