ja som zatiaľ tiež doma...ale musím ísť na posratý venček : disappointed:((...máme nácvik..a ten môj "partner"-feťák zase nepríde... ...ale potom sa idem vybúriť do čajovne ... ...vybehni niekde aj ty ak sa ti dá...
ty kokooos..no dievča,umrieš z toho fakt ... nechcela by som,no fakt chuuuudatko..
skoro kazd piatok som vecer doma,podla toho ako dlho mam skusku s kapeluo..potom sa mi uz vacsinou nechce sćhodit do mesta ani vonku... a nejdem sa kvoli tomu lutovat.ach boze
dost depresivne, holka... nebud doma.. vypadni do ulic! ... a ak sa ti to nahodou nepodari svet sa nezruti, nezomieras, nie je to tvoj posledny piatok (pokial netrpis nejaku tazkou nevyliecitelnou chorobou)... Ver mi... aj v piatok moze byt dobre, aj ked si doma... skus to .. ja som este neskusala, ale vraj sa to da zniest
byt v piatok doma ... fiuu ... aspon budes mat cas na veci, na ktore si inokedy cas nenajdes ^__^ ja som dneska tiez doma a ciiitam a papam a asi si urobim aj nejake ulohy XD (o com samozrejme dost pochybujem lebo mam na to este cely vikend a aj tak si ich urobim asi az vo vlaku cestou do skoly XD)
nie si jedina.. ja sa idem liecit ale aj keby som nebola chora tak by som bola doma... vsetci znami su dakde v riti... asi si precitam casopis, alebo sa budem ucit, alebo bduem maniacit na nete... ak nezaspim...
sa mi zastavil rozum xD idem byt? xD fuhaaaa xD to ako ked niekto napise ze neni tu je xD no stava sa xD
btw xD piatok doma s hrncom caju xD papucami a dekou za compikom xD
aa aj ja idem byť doma neviem, v poslednej dobe ma úplne prestalo baviť chodiť von, som divná ale tak... si tu ležím pod perinou, počúvam hudbu, potom budem čítať a je mi fajn
von som nebola už asi 2 mesiace lebo ma to tam vytáčalo a prestávalo baviť ...a tak mi je fajn...som na nete alebo si čítam alebo počúvam muziku...a večer pozriem nejaký dobrý film z postele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a vacsinnou som doma
no tak budeš doma,môžeš čítať. aj ja som často v piatok doma...
skoro kazd piatok som vecer doma,podla toho ako dlho mam skusku s kapeluo..potom sa mi uz vacsinou nechce sćhodit do mesta ani vonku... a nejdem sa kvoli tomu lutovat.ach boze
aj ja budem doma..a mozno sa budem aj učiť.. muahhahaahahahaha
btw xD piatok doma s hrncom caju xD papucami a dekou za compikom xD