sampinonovu, mexicku (tam mi ide o tie feferony ) a v podstate skoro vsetky uz som mal omylom aj frutti di mare, ked ju omylom namiesto pred spoluziaka polozili predo mna a tu moju pred neho a aj ta bola dobra
pizzu si objednávam s Karoliny v Žiline ale chodieval som s Máriom do Raj. Teplíc a už neviem ako sa volala, tam robili dobrú, ale už je zrušená.........filip
Pizzu najradšej? Fúha, viacej toho je.. napríklad syr+saláma+feferónky, alebo šunka+syr+šampiňóny+kukurica, alebo neviem, hocičo asi zjem, ale nemám rád už také že špenát, kuracie mäso, ani morské veci. A vlastne ani ananás sa mi na pizzu nehodí.
Najlepsia pizza aku som jedol je California (sunka, syr, kukurica, sampiony, avokado) ale taku som na slovensku este nevidel (teda californiu tsom tu videl,a le to su take prdy kde je vsetko mozne len nie to co som spomenul). Tak jedavam to iste len bez avokada..
všetky syrové, syrové s kukuricou, aj morské príšery, len hlavne nie kopec spečenej zeleniny na vegetariane a žiadne kuracie mäso na pizzu nie, prosím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
filip
a ešte pohár mrkvového džúsu zrezaného napoly s neperlivou minerálkou
tak, pizza s klobasou, sunkou, salamou, feferonky, olivy, morsky koktejl namiesto kecupu a vsetky typy syra
- nie je to zle
paradajková drť, saláma, slanina, šunka prosciutto, syr mozzarella, kukurica,
Pizzu najradšej? Fúha, viacej toho je.. napríklad syr+saláma+feferónky, alebo šunka+syr+šampiňóny+kukurica, alebo neviem, hocičo asi zjem, ale nemám rád už také že špenát, kuracie mäso, ani morské veci. A vlastne ani ananás sa mi na pizzu nehodí.
!!!!!!!!!!!! NEMOŽE tu byť takáto diskusia!!!!!!!
moja oblubena: omacka, sunka, syr, kukuricka
1. Margharita (šunka, syr,) Najradšej ju mám s kukuricou naviac
2. Štyri ročné obdobia (klobása, huby, syr, šunka,...atď) Rodinná pizza, 4 diely, najradšej mám ten zo šunkou a brokolicou, potom ten so syrom
3. Kardinál (šunka, brokolica)
šunka,syr
alebo Hawai
okrem Hawai zjem všetky druhy
filip