Ked som prisiel na VS, videl som ludi jest na prednaskach a asi aj spoluziaci vraveli, ze "na VS sa to moze".
Nebol som si isty, tak som napisal na studijne
Pani jednoznacne odpisala, ze tu nie sme na ZS, aby nas vyucujuci vychovavali a ucili slusnemu spravaniu a ze kazdy sa ukaze, ci sa spravat vie - ze "Pedagog si moze urobit uz len obraz o cloveku ktory nevie ze na
Prednaske, cviceni alebo v akejkolvek spolocnosti ludi ktori sa stretli v pracovnej zalezitosti /pre Vas je to skola/ sa nekonzumuje strava"
@marjy77 tesne vedľa ja som práveže toho názoru že ak má fakt niekto od rána do večera hodiny tak okej ale vytvorila som to len čisto zo zvedavosti lebo podľa mňa to je neslušné veľakrát sú aj trojhodinové prednášky kde my len sedíme a prednášajúci sa počas toho ani len nenapije ale niekto tam začne jest.. to mi príde až taká neúcta samozrejme tí ktorí musia mať pravidelnú stravu ako cukrovkári o tom nehovorím
Keď prednášam v sále, tak mi to veľmi nevadí, ak nie je dotyčný hlučný. Na malej prednáške alebo cviku mi to ale trochu vadí, pretože tam očakávam trochu väčšiu interakciu so študentami.
Ako študent som to robil, iba ak som mal strašne veľký hlad. Vyučujúceho po pravde viac zaujalo, keď som na prednáške štrikoval.
Tak u nas hlavne v prvaku na niektore predmety chodilo 200 ludi, ked som si v polovici poslucharne zacala zrat obed, vedelo to 10 ludi v mojej najblizsej pritomnosti.
Nikdy mi to neprislo neslusne, aj na trojhodinovkach nie vzdy mame prestavky a mavala som dni, kedy som sla fakt od rana do vecera s prestavkou len na presun.
Co mi pride neslusne su dlhe konverzacie a pariky, ktore si pomylili univerzitu s hodinovym hotelom a strkaju si cez prednasku paprce pod oblecenie navzajom. Za to by som trhala rucicky...
@shiny25 ja chodím na prednášky a väčšina ľudí tu má dosť slušnosti na to aby nejedli a aj keď máme nabitý rozvrh tak jeme cez 5 minút dlhé prestávky medzi hodinami. Pitie je druhá vec, podľa mňa je ok občas si odpiť a robia to aj profesori
podľa mňa to slušné až tak nie je, veľa ľudí nejedáva a preto mi to je blbé, ale ja si vždy dám a je mi to jedno, keď som hladná a mám chuť a pomôže mi to sústrediť sa, tak si dám a potom to samozrejme aj zapijem a ešte si dám aj nejaký keksík .. kávenku napr, len je mi blbé potom, lebo strašne nahlas chrumem a neviem, či to počujem len ja, alebo všetci
napríklad v pondelok máme prednášky od 8 rána do 7 a prestávky máme len na presun 10-15 min, väčšinou jedávam na mikrobiológii .. oveľa neslušnejšie je, že sa niekto rozpráva, ja dávam pozor, zapisujem si a papám
common sense je nejest v labakoch a pocitacovych miestnostiach
isteze vsetci jeme aj v labakoch a pocitacovych miestnostiach
hoci odkedy robim viac s biologickym ako chemickym materialom, mam vacsi respekt
@lordnorton štrikovať? akože nikdy som nebol na VŠ ale na strednej sme mali jeden super predmet, kde sme potrebovali robiť s PC, ktoré boli z roku pána a nič sa na nich nedalo. Takže profesorka, alebo teda učiteľka asi skôr... nás často zatiahla do kadejakých kreatívnych činností. Štrikovanie, zdobenie, vytváranie návrhov webových stránok a podobne. Boli to dobré časy. Dal by som to znova.
Zabudol som sa vyjadriť k téme. Akože podľa mňa to až tak nevadí, ale zase všetko s mierou. Ak si na prednáške (všeobecne na verejnosti) vytiahne zapáchajúce jedlo, alebo jedlo, ktoré treba počuteľne odhrýzať, tak to považujem za neslušné a rušivé. Ak to je niečo drobné, čo nikoho neruší a nepáchne, nevidím dôvod prečo by mal hladovať, a k tomu ešte ak fakt ma šialene nabití program. To potom absolútne chápem.
nie je slušné, ale profesor, ktorý napríklad vie, že študenti boli v nejakej časovej tiesni... premiestnovali sa z nejakej učebne na opačny koniec fakulty, obyčajne toho veľa nestihnú. slušné to možno nie je, ale ľudské by bolo, keby dal na hodine na uvod 5 minut, nech dojedia čo majú, a potom nech vysvetľuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Nebol som si isty, tak som napisal na studijne
Pani jednoznacne odpisala, ze tu nie sme na ZS, aby nas vyucujuci vychovavali a ucili slusnemu spravaniu a ze kazdy sa ukaze, ci sa spravat vie - ze "Pedagog si moze urobit uz len obraz o cloveku ktory nevie ze na
Prednaske, cviceni alebo v akejkolvek spolocnosti ludi ktori sa stretli v pracovnej zalezitosti /pre Vas je to skola/ sa nekonzumuje strava"
ja to nerobim ale
Ako študent som to robil, iba ak som mal strašne veľký hlad. Vyučujúceho po pravde viac zaujalo, keď som na prednáške štrikoval.
Nikdy mi to neprislo neslusne, aj na trojhodinovkach nie vzdy mame prestavky a mavala som dni, kedy som sla fakt od rana do vecera s prestavkou len na presun.
Co mi pride neslusne su dlhe konverzacie a pariky, ktore si pomylili univerzitu s hodinovym hotelom a strkaju si cez prednasku paprce pod oblecenie navzajom. Za to by som trhala rucicky...
napríklad v pondelok máme prednášky od 8 rána do 7 a prestávky máme len na presun 10-15 min, väčšinou jedávam na mikrobiológii .. oveľa neslušnejšie je, že sa niekto rozpráva, ja dávam pozor, zapisujem si a papám
common sense je nejest v labakoch a pocitacovych miestnostiach
isteze vsetci jeme aj v labakoch a pocitacovych miestnostiach
hoci odkedy robim viac s biologickym ako chemickym materialom, mam vacsi respekt