a ty debilný porotcovia kôli tomu že nedovidel ten jeden ho vyhodili... je im jedno kto ako spieva porotcom ide o ich sympatie čiže celá superstár je len podvod kde si na konci vyberáme len z ľudí ktorý sa páčili tej "porote".. a nie nieje pekný... a ak je to ten čo myslím tak on ani rytmus nevie .... čiže je to o sympatiách...
mno to mas pravdu ale nemoze sa stat superstar daky bezdomovec ako bol ten co nedovidel.....chapes??? ak nie nevadi....a je zlatýýýýýýýýýý!!!!!!nahodou!
no tak tomu ver,....uuplny orgoos...milujem cokolaadky....toho by som inac dala .... (inak p tomto komente sa citim ako total nadrzana pipka...ale co uz....aj tak je brutal sexi... )
ale inak pekny je, obliekat sa vie, spievat ako tak, rozprava prilis rychlo a pride mi strasne hanblivy na to, ze ma vkus a fakt je to jebac, tak by mohol byt trocha zivsi xD
no ja ho milujeeeem on je nenormalne krasnyy ma uzasny farbuu hlasu ..jooj on je taka fajnaa čOKOLADKA mnam ..milujem ta ben ...dufam ze bude az vo finale ..a netrepte ze newie spievat !!krasny si čokoladka mojaa ...mmmmmmilujeeeeeeeeem
a už je jasné kto to vyhrá... všetky trinástky a štrnástky budú hromadne stáť v rade pri stánkoch aby si kúpili kredit do mobilu, lebo ho každý večer minú na Beníka
Mne sa veľmi páči Ale nechápem,ako tu niektorí píšu,že sa páčil iba Dare a Marte..Keby Paľo a Ondrej nechceli,aby postúpil,tak by nepostúpil..A keď ani neviete,kto to je,Ben Cristovao,čo je dosť veľká hanba,tak sem ani nepíšte..A vôbec sa nepodobá na Chrisa Browna..Alebo ako Samer Issa..Sa mi nezdá,mno ale dobre..A myslím si,Že vie úplne super spievať..Je aj pekný,ale keby nevedel spievať,tak nie je v SuperStar..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
Nechce sa mi googliť, lebo ma nejak nezaujíma či je sexi.
wake up T_T
ľudia, ja jem!!!!
ale inak pekny je, obliekat sa vie, spievat ako tak, rozprava prilis rychlo a pride mi strasne hanblivy na to, ze ma vkus a fakt je to jebac, tak by mohol byt trocha zivsi xD
chalan: nevie spievat, je to idiot
16rokov: dievca: je nadherny fakt sexi, dufam, zepostupi
18rokov: dievca: je sexi
To bol ccaprieskum prispevkov, ma to cosi do seba
Ben aj Pussykiller
je velmi zlati aj ked mu nevisla ta piesen ale on ma nato on musi byt v superstar az do konca
cmuk
A hlavne že sa mi nepáči ako spieva..všetci berú do úvahy iba ten vzhľad....