Ja som bez neho žila cely život ako podľa mna keď máš okno v kuchyni tak sa to dá aj bez neho teraz ho mame v podnájme a celkom som si už zvykla ho používať, ale zvládla by som to aj bez neho
Ja si myslím, že je dosť dôležitý. Inak by človek bez neho a počas častého varenia musel aj často čistiť nábytok a veci od usadenej mastnoty. Čo by inak pri ňom nafúkaval a usadzoval do filtrov a nemusel by kuchyňu zaneplešiť od tohto sajrajtu.
Určite je, hlavne ak kuchynka stiesnená a súčasťou vašej garsónky ... tam to bol bez digestora fakt humus lebo okno bolo na opačnom konci miestnosti a tá stena za platničkou nebola okachličkovaná Teraz ho síce tiež nemám, ale už mám o dosť lepšie riešenú kuchyňu tak to nejak zvládam.
Momentalne ho nemam ale planujem si ho kupit ale nechyba mi vobec a to varim denne, ale zasa ja nerobim vyprazance ani ryby ktore smrdia a na bezne maso so zeleninou to moc netreba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Odsavanie som pouzil mozno 3 krat, ale radsej vyvetram