hej, nemam s tym problem, ale vie ho len frajerka. a este s @hnisavica -om mame male tajomstvo ohladne tohto
niekedy proste potrebujem daco zistit/urobit a nie som na nete, vtedy je to uzitocne, ked niekto doveryhodny ma pristup k tomu. naposledy som to vyuzil aj s mojim bratom, i ked heslo nevie - len som mu kazal ist na moj PC a zapäť mail - som permanentne prihlaseny, takze tam prenikol a ziskal potrebne info.
hm moje staré heslá vedeli ale 4 ludia (tri kamošky a jeden kamoš-tj dalo by sa povedať že viac ako kamoš) a dala som im ho len tak .. nemala som aj tak čo skrývať ...ale teraz by som už radšej nedala z toho dovodu že nemusia vedieť čo si píšem s niekym druhým ..a momentalne ho vie len kamoška ale nemohla si ho zapamatat lebo je mega extra dlhé
inak ja by som ti ho neodporúčala dávať babe ...stav sa že ťa bude kontrolovať čo robíš ...hlavne ak bude mat nejake podozrenie alebo bude naštvaná
nie a nie. kamartka mi sice vravela o robil jej chalan , prosto rozkecaval veci z ich sukromia hlupim kamaratom a sam jej dal heslo, lnze pride mi to fakt chore... ja som sice dost taka ze no, ale pride mi to ako celkom velky zasah do sukromia. A hlavne prva a najdolezitejsia teda okrem inych veci vo vztahu je dovera, a toto nevypada, ze by si partneri verili
Ja som sa razz zabudla odhlasiť a mama sa mi hrabala na fb a som tam mala aj trošku rozkecané niečo s jedným chalanom a nebolo to len o o tom " ako sa máš?" ale nestihla prečitať vykopla som ju odtiaľ
podľa mňa je to trápne. myslím si, že kúsok súkromia nikomu nezaškodí. neznášam, keď niekomu nemôžem napísať len preto, že neviem či tam nesedí jeho frajerka. ..
partnerovi nie. a prislo by mi zvlastne, keby to odo mna vyzadoval, ja tiez nechcem poznat jeho (a ani nikoho ineho) hesla...
ale inak som svoje heslo uz viackrat niekomu dala. bol to vzdy clovek, o ktorom by mi ani nenapadlo, ze to moze nejako zneuzit a ani nastastie nezneuzil
Jeden bývalý vedel moje heslo na skype a na pokec. A ja som vedela jeho heslá. Ale je to hrozná blbosť. Lebo som bola hrozne žiarlivá a stále som ho tam chodila kontrolovať, s kým si píše a tak.. A to už nechcem niiikdy. Veď každý potrebuje to svoje súkromie.
môj priateľ má moje heslo tu, na fb a možno aj na pokec čo ja viem... nemám čo skrývať tak mi je to jedno aj keď ma uráža že mi neverí a tak... ale ja mám tiež jeho heslo na fb a som sviňa stále mu to tam chodím kontrolovať s kým si píše hold, žiarlivcovi ako mne nedávajte radšej žiadne heslá
Tak ja som dala kedysi dávno svoje heslo na pokec svojmu bývalému a aj on mne,nemala som čo skrývať.A potom mi dal jeden chalan svoje heslo,ale to som mu tam furt liezla A ešte mám kamoškine heslo na facebook a inej kamošky heslo na skype,ale nechodím im tam.Zbytočné.
Nezaujíma ma,čo si s niekým iným píšu.A moje heslo nemá nikto.
Mojej babe by som ho kľudne dal, len si ho nepamätá, je moc dlhé ale prihlásil som sa a kľudne som jej dovolil prečítať si aj moje správy, ale nechcela... ja tiež jej heslo nepotrebujem, verím jej a ona mne tiež
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
niekedy proste potrebujem daco zistit/urobit a nie som na nete, vtedy je to uzitocne, ked niekto doveryhodny ma pristup k tomu. naposledy som to vyuzil aj s mojim bratom, i ked heslo nevie - len som mu kazal ist na moj PC a zapäť mail - som permanentne prihlaseny, takze tam prenikol a ziskal potrebne info.
inak ja by som ti ho neodporúčala dávať babe ...stav sa že ťa bude kontrolovať čo robíš ...hlavne ak bude mat nejake podozrenie alebo bude naštvaná
Raz som mala kamarátkine,lebo jej nešiel facebook a presne mi pisala čo komu mam napisať
inak nie nedavam hesla nikomu nikdy nikam ani si ich nezapisujem ani nic
ale je to kazdeho vec ci a komu poskytne svoje heslo.
prinajhorsom sa vzdy to heslo da zmenit
ale inak som svoje heslo uz viackrat niekomu dala. bol to vzdy clovek, o ktorom by mi ani nenapadlo, ze to moze nejako zneuzit a ani nastastie nezneuzil
Nezaujíma ma,čo si s niekým iným píšu.A moje heslo nemá nikto.