Je podla vas fer ze skaredi ludia svojim zovnajskom zneprijemnuju nam peknim prostredie v ktorom sa nachadzame? Zvlast ked mi im
Ano, je to fer a je to normalna sucast zivota##Ano, je to fer. Pre skaradych je dost velky trest ich zovnajsok##Nie nie je to fer. Mali by nam peknym platit kompenzacie##Nie nie je to fer, mali by sa vyhradit priestory po ktorych sa skaredi ludia mozu poh
Je podla teba fer ze negramotni ludia svojimi hrubkami zneprijemnuju nam gramotnym prostredie v ktorom sa nachadzame? Zvlast ked my im ho zinteligentnujeme?
@kto ja uz dlhsie narazam na kokotnost celej ankety a tym padom na kokotnost a obmedzenost tohoto nicku (ani nebudem adresny, lebo este stale nie som presvedceny o tom, ze za tym nickom je realna osoba), ktora sa mi nepaci
a spociva v tom, ze je vraj drze a arogantne napadnut myslienku tejto ankety, ale nie je drze a arogantne hodnotit ludi cisto na zaklade vonkajsieho vyzoru a este k tomu cisto subjektivne
a najviac sa mi paci, ze nepotrebujem svoje vlastne argumenty, si taky hlupak, ze mi staci pouzit to, co pises, proti tebe... nic viac
@blackrisq podobny komentar som aj cakal. Ale tym ze si tu vymyslis takyto argument sa uz nezachranis. A nemusis sa tu ani zacat snazit zdovodnit preco ma byt tato anketa arogantna kedze je zjavne ze je to len preto ze ti to momentalne vyhovuje ako tvoje ospravedlnenie
@kto momentalne mi to vyhovuje od prveho mojho komentara
od zaciatku argumentujem ad hominem, cize utocim na teba ako na osobu, nie na tezu, takze od zaciatku neargumentujem logikou, tym padom je uplne irelevantne, ci ten kvazisuboj nakoniec vyhram alebo prehram a vzhladom na tu enormnu porciu demagogie, ktoru vyuzivas ty, sa to ani nebude dat rozlisit, kto vyhral, pretoze obaja argumentujeme uplne mimo a nadavame si do kokotov, len ty sa tvaris sofistikovanejsie a ja obcas napadnem tvoj "argument" ked sa mi to hodi... lebo taky zmysel ta debata pre mna ma, je to zabavka... keby skutocne islo o argument, tak sa doslednejsie drzim pravidiel a snazim sa ist na teba logikou, ktora sa opiera o poznanie tezy a nie o nejake derivovane subtezy, ktore ani nemusia byt na tu povodnu viazane logicky
v skratke, nejde mi o zachranu alebo vyhru v tomto suboji, pretoze nie je argumentacny a tvoja demagogia je taktika, ktora, ak ju dobre ovladas, je neporazitelna (vid Fico), takze si dobre uvedomujem, ze toto sa snazit vyhrat je ako hrat pingpong proti stene alebo mocit (prepytujem za vyraz) proti vetru
@rheia nemozes od nikoho chciet, aby prestal ludi delit na skaredych a peknych, lebo ako si povedala, je to vec nazoru a kazdy si to utvara sam. Aj ty mas zoznam ludi, ktorych vidis rada len pretoze lahodia tvojim ociam a zasa naopak...
@sapphirizing ja si skôr delím ľudí na dobrých a zlých, lebo niekedy keď sa zamyslíš tak možno niekto milší, hoci menej krásou obdarený je "krajší" ako nejaký bezcharakterný model chápeš čo tým chcem povedať.. ja viem, že to nejde, len som podotkla, že by to bolo fajn keby niektorí prestali posudzovať ľudí výlučne podľa vzhľadu, v ľuďoch je viac ako toto... keď budú umierať v nemocnici, povedali by lekárke "vy ma nebudete ošetrovať, lebo ste škaredá a nepáčite sa mi" ? asi nie..
@rheia ja si myslim, ze jedno rozdelenie este nepripravuje svet o druhe rozdelenie. Nevravim, ktore je dolezitejsie, ale preco by sme sa nemohli rozpravat o oboch a ked sa rozprava o jednom, tak naco by sme vytahovali druhe? Ved je to normalne chapem, ze krasny clovek moze byt zakerny a nepopieram to, ale teraz je to odveci. Naozaj je to svojim sposobom neprijemne byt pri skaredom cloveku, to si nemozes odmysliet. Dobrota to mozno vyvazi ale stale tam ta skaredost je o to ide ... (Teraz v tomto fore. Nevravim ze to je najvyssia hodnota v zivote.)
toto je čo za blbosť, takéto fóra vznikajú len v chorej v hlave, ľudia sa nedelia na krásnych a škaredých, ľudia sa nedelia nijako, len niektorí akosi nevedia ako majú druhým znepríjemňovať život, tak si myslia, že sú niečo viac, ale to sa mýliš, takýto ako ty sú pre mňa veľká 0, kvôli takýmto ľuďom potom vznikajú ľudia bez sebavedomia, s odporom k sebe a s rôznymi problémami
kto si myslíte, že ste škaredí, to nie ste, krása nie je len vonkajší vzhľad, ale aj vlastnosti, povaha, správanie sa k druhým s úctou a s rešpektom..., to sú krásni ľudia, nie takéto indivíduá, čo si o sebe myslia, že sú pánmi sveta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Je podla teba fer ze negramotni ludia svojimi hrubkami zneprijemnuju nam gramotnym prostredie v ktorom sa nachadzame? Zvlast ked my im ho zinteligentnujeme?
ak to dokazes, ty moj maly fejkovy paradox
Ja to samozrejme dokazem to na rozdiel od teba viem co je to vyvazenost a uvedomujem si aj potrebu socializacie prostrednictvom internet.
ako moj argument mozes brat to, ze som pekny AJ gramotny
A myslim ze ty nie si ani pekny ani skaredy. Jednoducho sa ta tato anketa netyka.
Avsak fakt ze je tu fotku nemam nic nepotvrdzuje ani nevyvracia. Cize neviem o com sa tu bavime
tesim sa na tvoj novy Reich a na moju deportaciu
A inak, súhlas s @blackrisq
a spociva v tom, ze je vraj drze a arogantne napadnut myslienku tejto ankety, ale nie je drze a arogantne hodnotit ludi cisto na zaklade vonkajsieho vyzoru a este k tomu cisto subjektivne
a najviac sa mi paci, ze nepotrebujem svoje vlastne argumenty, si taky hlupak, ze mi staci pouzit to, co pises, proti tebe... nic viac
ty teraz pre mňa predstavuješ príklad ľudského kokotizmu.
Choď do kúpelne, a pozri sa na svoj ksicht ty prde!
nebude, Jano ovládal pravopis ........filip
od zaciatku argumentujem ad hominem, cize utocim na teba ako na osobu, nie na tezu, takze od zaciatku neargumentujem logikou, tym padom je uplne irelevantne, ci ten kvazisuboj nakoniec vyhram alebo prehram a vzhladom na tu enormnu porciu demagogie, ktoru vyuzivas ty, sa to ani nebude dat rozlisit, kto vyhral, pretoze obaja argumentujeme uplne mimo a nadavame si do kokotov, len ty sa tvaris sofistikovanejsie a ja obcas napadnem tvoj "argument" ked sa mi to hodi... lebo taky zmysel ta debata pre mna ma, je to zabavka... keby skutocne islo o argument, tak sa doslednejsie drzim pravidiel a snazim sa ist na teba logikou, ktora sa opiera o poznanie tezy a nie o nejake derivovane subtezy, ktore ani nemusia byt na tu povodnu viazane logicky
v skratke, nejde mi o zachranu alebo vyhru v tomto suboji, pretoze nie je argumentacny a tvoja demagogia je taktika, ktora, ak ju dobre ovladas, je neporazitelna (vid Fico), takze si dobre uvedomujem, ze toto sa snazit vyhrat je ako hrat pingpong proti stene alebo mocit (prepytujem za vyraz) proti vetru
@ssnehulienka preco preboha?
@sapphirizing krása je vec názoru, mimochodom relatívna
neni to bohviečo teda ..
chvalabohu, že to už prešlo
kto si myslíte, že ste škaredí, to nie ste, krása nie je len vonkajší vzhľad, ale aj vlastnosti, povaha, správanie sa k druhým s úctou a s rešpektom..., to sú krásni ľudia, nie takéto indivíduá, čo si o sebe myslia, že sú pánmi sveta