Hm, dnes som si to stiahla a okrem animovaných smajlíkov ma nič nepotešilo, design o ničom - tá zelná, ktorá sa nedá zmeniť ( dúfam, že nie len mne ) je ako grc, soundy ako z vesmíru. Hm, ale funkčne ešte neviem, možno je to lepšie ako 5.1, kto vie, uvidí sa po čase. No zatím je to asi len sila zvyku na 5.1.
ale oneee taqto:nam to stiahol predvčerom brat a,najskor osm bola arda že toidem no potom som zistila že otrasne velke bolička a čo ja vjem bola som zviknuta na to icq 5.1 mohli atm dať niečo nowšie a nie stale to iste okrem dizaijnu a smajlov (aj to s atie smajle iba pohybuju) tam nič nnezmenili taqkže asiq si to preinštalujem nas5
aj ja som si uz stiahla icq ale mne sa nezda na tom nic lepsie ako 5.1 az nato ze sa smajlici hybu a ak si pisem s viacerymi ludmi mam ich v jednom okne..a zatial dalej som nedosla lebo tomu norozumiem pretoze ho mam po anglicky ale nezda sa mi nejake uzasne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ciii, presne, presne, čisté MSN Messenger.
OSTATNÍ:
Hm, dnes som si to stiahla a okrem animovaných smajlíkov ma nič nepotešilo, design o ničom - tá zelná, ktorá sa nedá zmeniť ( dúfam, že nie len mne ) je ako grc, soundy ako z vesmíru. Hm, ale funkčne ešte neviem, možno je to lepšie ako 5.1, kto vie, uvidí sa po čase. No zatím je to asi len sila zvyku na 5.1.
Inak pouzivam QIP a icq6 sa mi vobec nepaci, ako funkcnostou, tak aj designom.