neviem kolko ma rokov, ale tipla by som mu max. 14, z coho vyplyva ze uz podla vzhladu nie je moja kategoria poza ala viorany ksicht, nos ma moc vysoko a tie vlasy ma moc ulizane.. neviem.. NE
Jéééšíš ... Fest pjekny chalan ... xD kamoska chudera place eme ist za tebou aj do kanady bože bodajby sme ta tam stretly ... moja kamaradka ta fest miluje a ce uist hrozne za tebnou aj ked mááš babu ale saaak aspon ta ce vydet ... boze co by sem za to dala aby ta vydela .... cmááááQ
wáááá...inak zwatunkyyyyy chlapeec..kks naadhernyyy kraasnyy.. najkrajsiii ..som sa zaluubila hned ako som ho zbadalaaa ..jeejoo..no nenii co dodat..je proste uuuzasnyyy
Ja milujem justina....je to moja wzdialenejšia rodina...a nemóžem si zneho pomóct.. je to najkrajši chalan na swete a uš mi poslal aj swoje foto ,,, juj
I lofé Justinečkó...
jóój zlatučkýý chalanko.. lubQam ho... nikto na nho nemáá je strašne peknýý krajšieho chalana som ešte nevidela ako je on.... skoda že by som sním niekedy nemohla bíít thak ako ta holQa s klipu one time...
@gothicpoethic lenze v lehote pod vtacnikom nema urcite nikto taku peknu helmu ako justin na tom obrazku s cernochom.... v @14 si ju uz musel dat dole aby si mohol nasadit tu capicu....ktora je mimochodom tiez coool
@etelnair Pozri sa, nechcem ti to vyhadzovať na oči, ale my nie sme hviezdy jeho kalibru, preto nemáme ani poňatia o tom, čo si taký účes vyžaduje To čo si ty vymenoval je len 1/10 všetkého čo na to treba.
@etelnair kedy sa dočkáme zverejnenia tvojej helmy? Obrazový materiál v tejto téme považuj za podrobný návod: Vylúpnuť z kinderka biele hodinky, našteľovať prsty, pedofilne pozrieť do objektívu, nechať si hlavu z výšky obliať klovatinou a upload.
jách, veď ten ledva zažil mokré sny a už spieva o motýlikoch v brušku a o veľmi dospelých dievčatách. radšej by som zmenil textára. na jeho mieste zabehnem za Peťom Nagyom.
@mumford máš pravdu niektoré texty totálne nemajú význam ale niektoré majú (napr.Where are you now) a to že spieva o dospelích dievčatách je normálne lebo aj on je dospelí, aj ked nevypadá....a pesničky skladá sám.
@scenetiffani on už mal 16 ? ale ta aj tak, ešte nemá zmutovaný hlas a stále tak mlado vyzerá, ...tak ked bude mať tých 17-18-19 tak vtedy to bude niečo
doteraz som nevedel do to je , tak som kukol na youtub a ta hudba je akoze v pohode trochu (aj ked keby som ho nevidel si povim ze to baba spieva) ale je to trapne kolko ma 12 rokov ? si mal pockat aspon do 16 a potom zacat
ma 16! boze, ludia aspon si onom precitajte, nez zacnete vypisovat trapne hlaski o veku. a takisto, by som chcel vediet, kolkii z vas co ho kritizujete, ste v 16 rokoch dokazaly to co on. typnem si, zeby 0?!
k teme- nie, vyzera uplne obycajne. vyzorovo nicim vynimocny.
Neviem čo všetci proti nemu máte!!! On je úplne zlatý, krásny, sexi, a ten jeho úsmev!!!!!!!!!!!! Preboha!! I LOVE YOU JUSTIN BIEBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: Dajte si všetky jeho fanúšičky na youtube.com ocenenia 52nd Grammy Awards!!!! Tam je úlnýýýý sexooooooš!!! D. OMG! Ten jeho úsmev, postava,oči a jeho sexi hlas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I lowwe you!! D Nj chalan na svete!! Ppči albumy My world a My world 2.0!! JUstin Bieber so HOT!!
no nejdem tu hrat nejaku skalnu fanusicku ale...tie vase metalisticke ohavy podaktore su gayskajsie ako Bieber, hlavne ked si lakuju nechty a maluju oci ale ok. chapem..styyyl
BOZE SAK ONE NAJKRAJSI CHLAPEC NA SWETE NIKTO NENI TAKII PEKNY A ON GAY NENI JA SOM SA S NIM STRETLA BOLA SOM NA KONCERTE FAVORITE GIRL A WOLAL MA NA TRIBUNU...
Prečo naňho tak nadávate??...Spravil vám niečo?!... Najprv sa dostaňte tam kam on, prežite si to čo on a potom si sem môžete písať bludy kolko chcete!... Nie...niesom jeho šialená fanúšička ale ani mu nezávidím tak ako vy!... Spamätajte sa...myslím že už máte dosť rokov na to, aby ste písali hovadiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
Ďakujem, nie som pedofil.
Ja byť jeho otcom, tak ho bijem dovtedy, pokiaľ by sa z neho nestal normálny chalan a nie nejaké medzivývojové štádium dievčatka a chlapčeka.
Síce rodičia sú asi nadšení, že majú takého úspešného mladého muža v domácnosti...
neviem kolko ma rokov, ale tipla by som mu max. 14, z coho vyplyva ze uz podla vzhladu nie je moja kategoria poza ala viorany ksicht, nos ma moc vysoko a tie vlasy ma moc ulizane.. neviem.. NE
------------------------------------------
Jéééšíš ... Fest pjekny chalan ... xD kamoska chudera place eme ist za tebou aj do kanady bože bodajby sme ta tam stretly ... moja kamaradka ta fest miluje a ce uist hrozne za tebnou aj ked mááš babu ale saaak aspon ta ce vydet ... boze co by sem za to dala aby ta vydela .... cmááááQ
wáááá...inak zwatunkyyyyy chlapeec..kks naadhernyyy kraasnyy.. najkrajsiii ..som sa zaluubila hned ako som ho zbadalaaa ..jeejoo..no nenii co dodat..je proste uuuzasnyyy
Ja milujem justina....je to moja wzdialenejšia rodina...a nemóžem si zneho pomóct.. je to najkrajši chalan na swete a uš mi poslal aj swoje foto ,,, juj
I lofé Justinečkó...
jóój zlatučkýý chalanko.. lubQam ho... nikto na nho nemáá je strašne peknýý krajšieho chalana som ešte nevidela ako je on.... skoda že by som sním niekedy nemohla bíít thak ako ta holQa s klipu one time...
------------------------------------------
podla tohto vyzera byt cooooool
Ale páči sa mi, ako sa všetci títo diskofilní chlapci na seba podobajú bez ohľadu na to, či sú z USA alebo Lehoty pod Vtáčnikom
to je také chúúúútnéééé
A hovorí z nás závisť
Druhá reakcia, po gúglení : Hahaha *chvíľa ticha* That"s scaaary O.o
Inak prečo sa podpisuješ za svoje príspevky?
ale nie je nijak prenádherný, je to taký tuctový typický američan, aj keď je z Kanady
priemerný chalan
Jeb do tváre,jeb do tváre,jeb do tváre,jeb do trávy!
ma 16.. ale nevyzera..
A tento tu je milý. Spievať či čo to robí som ho zatiaľ nepočula (a snáď ani nebudem).
Áno, pre 13ročné, možno až 15ročné sa môže dokonca stať idolom. Nech si ho majú.
Ale osobne by som sa cítila úchylne vôbec uvažovať nad tým, či sa mi páči také škvŕňa :p
@etelnair @15 kristepane to nemyslis vazne, ze taketo forum fakticky existuje
@salwiska , @adiwa , @scenetiffani , @lulu5468 , @lollipopkalv573 , @wampirekiss , @lindusqaaa , @brska , @hereiam , @monika2211 : banda diskopiciek krpatych a maximalne vypatlanych
ale celkovo si myslim, ze je taky moderny Martin Madej... takze ved nech si spieva...
k teme- nie, vyzera uplne obycajne. vyzorovo nicim vynimocny.
PS: Dajte si všetky jeho fanúšičky na youtube.com ocenenia 52nd Grammy Awards!!!! Tam je úlnýýýý sexooooooš!!! D. OMG! Ten jeho úsmev, postava,oči a jeho sexi hlas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I lowwe you!! D Nj chalan na svete!! Ppči albumy My world a My world 2.0!! JUstin Bieber so HOT!!
Ale skoro som skapala... (A mať takého syna, asi materinský inštinkt sa náhle vyparí a on putuje na adopciu
presne..