ale všetko to má svoje pravidlá a nie je to bojové umenie... je to šport
je dobré sa to učiť dá ti to veľa do "ulice"... ale myslím, že treba kombinovať takéto veci a neskôr by som skúsil systemu alebo krav maga...
hlavne kick box ťa naučí úderom a pohybu. Ale myslím, že to nie je všetko, treba využívať aj páky(ak na teba niekto skočí), preto práve niečo z toho. Sú to mixy zo starších bojových umení.
a je to náročný šport, najmä zo začiatku... ale vydržať 12 kôl v ringu nie je žiadná sranda pre nikoho...
@richardson ee...ale uz mi leze na nervy ked mama stale ze co ked ma niekto zbije a tak newiem sa rozhodnut a take naj z toho asi ten kickbox aj ked segra ze radsej na kapueru ci jak sa to pise ale to je nieco jak breakdance a ten moc nemusim aostatne sporty take ako pises tak to je take ze ma moc nezaujalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
box - používajú sa len ruky (pokiaľ viem
ale všetko to má svoje pravidlá a nie je to bojové umenie... je to šport
je dobré sa to učiť dá ti to veľa do "ulice"... ale myslím, že treba kombinovať takéto veci a neskôr by som skúsil systemu alebo krav maga...
hlavne kick box ťa naučí úderom a pohybu. Ale myslím, že to nie je všetko, treba využívať aj páky(ak na teba niekto skočí), preto práve niečo z toho. Sú to mixy zo starších bojových umení.
a je to náročný šport, najmä zo začiatku... ale vydržať 12 kôl v ringu nie je žiadná sranda pre nikoho...
@1 box máš čisto ruky, údery od pása hore kickbox - ruky + nohy, dalej sa kickbox rozdeluje na viacero kategorii.....to je na dlho
thajský box - ruky, nohy, kolena, lakte
a kickbox či je ťažký? je to velmi technický a krásny šport a ked ta to baví tak to nemôže byť ťažké