no, aby som ulahcila zivot chlapom, tak uznavam za farby len tie, co su zakladnym rozlisenim windowsu. aj ked, ako spravna zena, viem ako vyzera lososova, marhulova im podobne
myslel som to tak, ze mame v sucasnom ponimani sveta urcite nazvy pre farby (modra, zelena, oranzova)....a podla mojho nazoru ak niekto povie ze citujem "ja mám zas marhuľovú izbu a nie, nie je to oranžová!" koniec citacie, tak to je nezmysel pretoze marhulova je vlastne odtien oranzovej .... chapete ako som to myslel?
@quatrefoil .. ako si si uz mohla vsimnut na vysvetlovanie mam talent a prepac za ten citat, ale musel som ho pouzit na presne vysvetlenie danej situacie...dufam ze to vyriesime mimosudnou cestou
Už som spomínala, že som farbonecitlivá, však? Som rada, ak určím oranžovú, nieto ešte rozoberať, či je to len jej odtieň alebo origoš samostatná farba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@lochnessko : neovplyvňuj výsledky hlasovania!
Co z toho je oficialne a co nie?
Mal by sa začať používať 16kový zápis a nebude problém ...
..kvak..