Je super pokial vas bavi a nemate blbu ucku.. ja som mal 2x ucitela ( 2 rocniky ) a bola sranda a aj nas naucil... tato ucka co mam teraz ma nic nenaucila... vsetko ma naucila mama
nie, lebo nasa "profesorka" to vysvetluje sposobom piate cez deviate a potom sa este cuduje, ze nikto z nej nic nevie, a len do nas husti, ze to nechceme vediet...
Aaaa... fuj, ziadne prakticke vyuzitie v zivote, na co mi bude napr. analyticka geometria, ci nejake integraly... Bleee
...A to uz ani nekomentujem tu 4 co budem mat na vysvedceni - solo...
zaujimavy predmet asi najviac aj s fyzikou, pod matiku nepocitam veci ako vyroky
nas ucitel je velky mamfpicista, mne vyhovuje system vysvetlovania, neprecvicujeme jednu vec 10hod a ideme celkom rychlo dopredu
Ja neviem ja matiku totalne nechapem nikedy toto je predmet co neni pre mna..cisto vygumovana a to sa vzdy snazim ako tak naucit..hmm..skoda ze mi vychadza momentalne 5..ktoru sa snazim dopracovat na 3..pricom to vidim kriticky ..Cize pre man je urcite hrozna
príklady, kde sa počíta mechanicky a postup je zavedený, tie mi nerobia taký problém (pokiaľ neurobím chybu z nepozornosti, čo ja rada ).
ale príklady, kde treba použiť logické myslenie nechávam na iných
my máme taku dobru učku ice po celej tabuly nakresli hruštičky a jablčka ale vysvetli to a pochopim to podla mna je inak matika dost lahka to sa ani netreba uciť
matika je to najhroznejšie, čo ľudia vymysleli! ak by ma chcel niekto tým najhorším spôsobom zabiť, dával by mi príklady až kým by som neexplodoval! nenávidíííííím!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
najhnusnejší predmet je pre mňa práve matika -.-
Aaaa... fuj, ziadne prakticke vyuzitie v zivote, na co mi bude napr. analyticka geometria, ci nejake integraly... Bleee
...A to uz ani nekomentujem tu 4 co budem mat na vysvedceni - solo...
nas ucitel je velky mamfpicista, mne vyhovuje system vysvetlovania, neprecvicujeme jednu vec 10hod a ideme celkom rychlo dopredu
na strednej pomenej..a teraz som z nej jelen...a nechapem ako je to mozne
ale príklady, kde treba použiť logické myslenie nechávam na iných