Podľa mňa to je "neslušné", ale nedokážem mať pri sebe dobrú knihu a neprečítať ju, takže ak si ju prečítam, pokúsim sa, aby to na nej nebolo vidno a obdarovanému sa nepriznám.
zalezi to od toho, ako sa k tej knihe bude spravat. ak bude aj po jeho precitani vyzerat ako prave kupena a nebudu v nej omrvinky, flaky, rozky na stranach.. tak je to v pohode.
podľa mňa bežná vec, síce obvykle si najprv prečítam, a potom ju niekomu kúpim s úmyslom podarovania, ale keď už niekedy kúpim tak impulzívne tak ak stíham prečítam si, nech viem čo vlastne dávam.
@10 jj lebo každá čokoláda chutí inak a neexistuje zopár už stabilne zavedených značiek ktorých chuť je každému buď dobre známa alebo ľahko vyskúšateľná na inom exemplári
určite by som ju minimálne prelistovala pri výbere.. ak ma zaujme a hodí sa mi k osobe ktorú chcem obdarovať, pravdepodobne si ju prečítam (argument ten istý ako midnajtov, nech viem čo dávam).. ak nie, tak nie, ale v tom prípade by som ju ani nekúpila
Ako večný knihomoľ mám rád nové knihy, neocapkané, neprelistované. Ak by niekto kúpil knihu s úmyslom darovať mi ju a prečítal by ju skôr ako ja, tak by ma to dosť vytočilo. Hlavne knihy s paperbackom - tie sa nedajú prečítať tak, aby aj potom vyzerali ako nové.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@10 jj lebo každá čokoláda chutí inak a neexistuje zopár už stabilne zavedených značiek ktorých chuť je každému buď dobre známa alebo ľahko vyskúšateľná na inom exemplári
@24 má pravdu, hlavne na paperbacku by sa to dalo vidieť aj ked by bol človek neviem ako opatrný
a ajtak by som nekúpila knihu o ktorej nič neviem
max encyklopédiu alebo slovník takže by som nemala dôvod ju čítať