A pici zas sa niekto stara do druhych, ked ti to velmi vadi, vypichni si oci, lebo takym ako ty bude vsetko vadit..
Nohy si holia aj kulturisti, plavci a ini sportovci, metrosexuali ale aj "obycajni" muzi aj ked tych nie je vela
Za to ze to nie je take bezne tak to nie je normalne? Preboha sa spamataj.
Môj dobrý kamarát si holí nohy aj ruky primárne kvôli tetovaniam a cvičí tak vraví že mu viac vynikne sval, na čom niečo je.......ale inak ja by som si nikdy neoholil nohy, nepríde mi to prirodzené.
každý človek je iný, ja na tom nevidím nič zlé, skôr by som povedala, že mi príde divné ak sa iní ludia starajú do toho, kto si čo holí a čo nie
proste ich vec, ich život @3
ja si ich skracujem strojcekom. jedna vec je ze sa mi strasne vysusuje koza a lepsie sa mi na kozu nanasa krem. druha vec je ze sa mi to viac paci a nevyzeram jak opica. ale ludia to stale riesia ked si chalan holi nohy. to je taka doba. netolerantnost a chut nicit zivoty druhych.
@staphylococcus Áno, príde mi to normálne lebo tradícia je normálna - okolo cca sto rokov si už ženy holia nohy a zdôrazňuje to ich krehkosť a jemnosť podľa mňa.
Ak chceš nejako vulgárne argumentovať ako minule si mi, tak nebudem viac reagovať.
@kierkegaard nie normálne - prirodzené. Normu udáva spoločnosť, áno. Ale keď povieš, že je to "neprirodzené" pre jedno pohlavie a "prirodzené" pre iné, tak to je dvojitý meter. Rovnako, ako keď ti príde prirodzenejšie si odstraňovať ochlpenie z jednej časti tele než z inej.
A rovnako nechápem, akým spôsbom je deficit ochlpenia známkou krehkosti
(A k "tradícia je normálna" sa radšej nejdem vyjadrovať, lebo keby sme si toto hovorili len posledných 500 rokov, tak by to tu vyzeralo úplne inak, než to vyzerá teraz...
@staphylococcus Nemusíš to chápať, pre mňa to je známka krehkosti. Ja tiež veľa vecí čo tu píšeš nechápem a na čo, subjektívny názor je každému vlastný a hlavne že to chápe ten človek. Dvojitý meter tu je a bude vždy, keby nebol tak by nastala v spoločnosti uniformita....rovnosť je okey ale rovnakosť je somarina. Dobre, uznám že holiť sa moc prirodzené nie je ale moc prirodzených nie je väčšina vecí čo robíme všetci.
@kierkegaard s neprirodzenosťou si začal ty, čiže na "je to neprirodzené" si si sám odargumentoval "ale moc prirodzených nie je väčšina vecí čo robíme všetci".
(Vieš, keby si v pôvodnom komente napísal, že je "norma" že ženy sa holia a muži nie, tak scrollujem ďalej a neriešim. Ale tá otázka prirodzenosti ma zaujala )
@staphylococcus Áno, sám sebe som argumentoval veď ak je človek sebakritický tak je normálne že si prizná chybu a súhlasím že som s tým začal ja. Ešte sa o tej prirodzenosti zamyslím a možno niečo napíšem ak ma napadne.
či je to normálne alebo nenormálne, to neviem a ani nejdem hodnotiť, ale nepáči sa mi to u chlapov, tak ako by sa mi u žien nepáčilo, keby chodili chlpaté... neviem no, je to taký možno chorý štandard nastavený spoločnosťou, ale je to proste tak...
Pokiaľ to nie je pre šport tak nemám toleranciu pre oholené nohy. A tobôž nie keď si ich holí niekto pre módu, to už nieje ani gay ale buzerant na tretiu..
podla mna to normalne nie je...v zivote raz som to urobil...ked som mal 17 rokov...vyzeral som jak teploško...proste mi to ubralo z mužnosti....pochopenie mam pre profi bodybuilderov, plavcov atd..
Nech si každý robí čo chce.
Tebe sa to možno nepozdáva ale pred 150 rokmi nebolo normálne ak si chalan holil bradu. A teraz? Normálka.
Súčasný vývoj naznačuje pravdepodobnosť že v budúcnosti to bude bežné tak ako si dnes ženy holia nohy.
Tým som chcel povedať že tá hranica normálnosti je len myslená a prakticky neexistuje, je to len nejaká hŕstka spomienok ktoré si zažil za svoj život a podla nich určil čo je normálne, ale táto neexistujúca hranica sa neustále mení, takže nemá cenu nejak určovať čo je a neni normálne.
Toto moze tak trapit chlapov, ktori maju potrebu si dokazovat niekde ze su nejaki macho muzi, ale pritom vo vnutri je ich muznost dost krehka, tak to takto zaobaluju. Je si nohy neholim, pretoze nemam cas a ani sa mi nechce a taky porast by zanechal bordel, ktory sa mi fakt pratat nechce. Inak mi to je jedno co chlap robi, ja napriklad rad sedim s prekrizenymi nohami stehno cez stehno jak zeny, je to chore vsak? No co uz...
Ja si holím celé telo. Od hlavy až po päty. Je to jednoducho kult. Rovnako ako vždy čisté biele tenisky. Je jasné, že chlapci čo si nedokážu dať do poriadku ani len zaje*ané boty, sa nikdy nedokážu postarať o svoje telo, a už vôbec nie sexualne uspokojiť nejakú ženu. Preto majú komplex a tvrdia že sme buzeranti
Podľa mňa úplne v poriadku to je zarastené nohy predsa nerobia chlapa A oholené zas nerobia z chlapa homosexuala chlapa robia skutky osobne keby som nebol pohodlný tiež by som si holil nohy, príde mi to praktickejšie aj hygienickejsie.
Čo je pre teba normálne? A nezabúdaj, že to, čo je pre teba normálne, neznamená musí byť automaticky normálne pre iného. Ja som gay a nohy si neholim. Tak netrep hlúposti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Nohy si holia aj kulturisti, plavci a ini sportovci, metrosexuali ale aj "obycajni" muzi aj ked tych nie je vela
Za to ze to nie je take bezne tak to nie je normalne? Preboha sa spamataj.
proste ich vec, ich život @3
A k otázke: jediný nenormálny si tu ty a ľudia nadávajúci ostatným do homosexuálov tým väčšinou zakrývajú homosexualitu vlastnú.
Ja si ale neholím, nemám extra ochlpenie a v oblastí kolien kde to v mojom sporte zavadzia mi to spáli žinenka
Po odlmke mesačnej koli pn abo tak je to nafigu lebo to kváka atd, ale pak sa to trením spáli a dobre
ty máš aké...
Ak chceš nejako vulgárne argumentovať ako minule si mi, tak nebudem viac reagovať.
A ináč nevidím nič zlé na tom, keď si chlap oholí nohy, nech už má na to akékoľvek dôvody - jeho vec.
A rovnako nechápem, akým spôsbom je deficit ochlpenia známkou krehkosti
(A k "tradícia je normálna" sa radšej nejdem vyjadrovať, lebo keby sme si toto hovorili len posledných 500 rokov, tak by to tu vyzeralo úplne inak, než to vyzerá teraz...
(Vieš, keby si v pôvodnom komente napísal, že je "norma" že ženy sa holia a muži nie, tak scrollujem ďalej a neriešim. Ale tá otázka prirodzenosti ma zaujala )
teda...nemyslím si, že by to bolo nenormálne..len sa mi to nepáči.
Tebe sa to možno nepozdáva ale pred 150 rokmi nebolo normálne ak si chalan holil bradu. A teraz? Normálka.
Súčasný vývoj naznačuje pravdepodobnosť že v budúcnosti to bude bežné tak ako si dnes ženy holia nohy.
nech si holia rozkrok, to stačí