Je podľa vás smiešne/trápne/divné ke´d má niekto zapravené tričko do nohavíc a nosí vysoko gate?
Takže, ide o to že mne rodičia vždy hovorili nech nosím tričko zapravené do gatí lebo inak mi prechladnú kríže. A keď raz sa stalo že ma spolužiaci videli ako ho mám zapravené a že nosím vysoko gate tak sa mi za to začali smiať. Je podľa vás zlé keď niekt
podla toho co myslis vysoko, a podla toho co mas na sebe.
napriklad ked mam oblek tak tam je lepsie ked je kosela zastrcena do nohavic a nohavice su tesne pod pupkom+-.
alebo rifle nosim tiez podobne, ale zas do tych nemam zastrcenu koselu alebo tricko
nosit nohavice na pol žrde aby ti bolo vidiet trenky.... to vzniklo vo vezeni, ked chceli robit vezni ťuťu-muťu len volako sa z toho stala blba moda....
@hoperpohroma teraz to nevnímaš, ale keď ťa v 30ke budú bolieť kríže tak si spomenieš. a inak ako nechápem čo je na tom hrozné, ja to tak nosím stále a príde mi trocha sedlácke nosiť nízko gate, ale veď každého vec
chalanom asi nerobia také strihy,ale babám občas hej,a aj si skúšaš vačšie číslo než zvyčajne a proste.. sú také naschvál. asi aby tá riť vynikla alebo čo.. ale mne je to proste nepríjemné tak mávam nižšie
No nie je to práve najlepšia možnosť, aaale keď už chceš šetriť kríže, daj si dlhé tričko a gate primerane, nie až k pupku... A košeľa môže byť v nohaviciach ale tričko vyzerá horšie. Tiež sme mali v triede chlapca, ktorého sa za to smiali ale horšie som si myslela o tých než o ňom...
Je určite zdravšie ako chodiť s holými krížamy. A lepšie ako keď niekomu trčí zadok. Je potrebný kompomis. Napríklad zakasané tielko, tričko vonku a nohavice nižšie + opasok. Človeku neťahá na kríže, nevidno mu zadok a ani nevizerá ako idiot.
Ak sa jedná o košelu, tak tú znesiem zapravenú aj v rifliach(ktoré sú tak asi do výšky bokov), inak sa mi to vôbec nepáči
Čo sa týka prechladnutia obličiek, tiež ma naši nútili zaprávať sa a nosiť tielka a podobne keď som bola malá(tak možno do 11tich) a potom prestali.... Stačí nosiť dostatočne dlhé tričko,nejakú mikinu a malo by to byť v pohode
ja napríklad mám rada vyššie nohavice ale skoro nikdy v nich nič nemám zapravené, nepáči sa mi to veľmi len k určitým nohaviciam to tak občas nosím. Ale nie je to trápne, nechápem prečo by malo byť, keď to tak chceš, tak to tak nos
ja nosim gate na pupku,a co mne to nevadi. nosim tricka trochu dlhsie,takze nikto si to ani nevsimne /samozrejme dlhsie tricka nosim lebo mam radsej volnejsie veci, nie je preto aby sa nejaki idioti smiali na mojich nohaviciach/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
je to sexy
Nevidím v tom žiadny problém..
Nos nohavice tak, ako je tebe dobre. Tvoji spolužiaci nech si ich nosia aj cez pol riti..
napriklad ked mam oblek tak tam je lepsie ked je kosela zastrcena do nohavic a nohavice su tesne pod pupkom+-.
alebo rifle nosim tiez podobne, ale zas do tych nemam zastrcenu koselu alebo tricko
nosit nohavice na pol žrde aby ti bolo vidiet trenky.... to vzniklo vo vezeni, ked chceli robit vezni ťuťu-muťu len volako sa z toho stala blba moda....
ved pod tricko si mozes dat tielko alebo si mozes dat dlhsie tricko, ja som vzivote nemala tricko v nohaviciach a krize mi z toho neprechladli urcite
taky v pohode si bol...
a k teme..
nosim zakasane tricko v nohaviciach,ale pas mam na pase a dakedy mam aj traky
okrem toho problemy s chrbtom mam uz odmalicka a nei je to kvoli zime, ale kvoli tomu ze evidentne neviem travit cas inak ako na pc
kašli na nich,nos to tak ako sa tebe páči a ako sa cítiš pohodlne
Ale každý jak sa mu páči,ja nosím mierne spustené a je mi tak pohodlne (neznášam opasované rifle čo sa ryjú do zadku )
a je mi tááák jedno čo si o tom kto myslí 8)
chalanom asi nerobia také strihy,ale babám občas hej,a aj si skúšaš vačšie číslo než zvyčajne a proste.. sú také naschvál. asi aby tá riť vynikla alebo čo.. ale mne je to proste nepríjemné tak mávam nižšie
a maximalne sa i to nelubi i na zenach
Ja ked už tak to nosím na páse a s trakmi
Čo sa týka prechladnutia obličiek, tiež ma naši nútili zaprávať sa a nosiť tielka a podobne keď som bola malá(tak možno do 11tich) a potom prestali.... Stačí nosiť dostatočne dlhé tričko,nejakú mikinu a malo by to byť v pohode
A @5 JE to sexy aj u chlapov.
More, tohto by som trtkala od rána do noci.
aj také mám neboj sa nič ale nevyzerajú
Nevzniklo to tak.
Napríklad aj spomínané nosenie gatí zakasaných v ponožkách.
A niekomu sa to iste môže zdať smiešne, ale čo teraz ...