@schizoofrenik tak ale to je dost smiesne ked to napise niekto kto ani nebol na vojne. sak aj tam si mohli holit nohy. co sa im tam niekto kukal, ze co robia so ziletkou? vzdy ludia robili divne veci a vzdy ich aj budu robit ...
@spidy Nemusia, ale pomáha to... Na cesťáku aerodynamika plus gramy (keďže gramárina je tam ozaj extrémna), na horáku je to kvôli tomu keď už padneš... 1. sa ľahšie mýškaš ďalej, menej vážne zranenia, a 2. sa ľahšie strháva leukoplast (True story, bro)
je to uplne normalne ze si chalani holia nohy, ked su sportovci - a to ze plavci musia, aby nemali taky odpor to su totalne bludy.. Pri oholenych nohach sa skorej zahoji rano - preto si ich holia futbalisti, preto si ich holia cyklisti - mozno oni tiez nevedia preco, lebo ich ma oholene C.Ronaldo, tak si oholim aj ja - to je jediny dovod
a zevraj sa babam viac paci ked ma chalan oholene nohy!
Podľa mňa je to sexi,keď si muž holí nohy, a celkovo milujem,keď sa o seba muži starajú aj takýmto spôsobom Nehovoriac o tom,že oholené nohy vyzerajú oveľa lepšie,no aj to je vec názoru
nehovorím že to nie je normálne lebo tak väčšina futbalistov si holí nohy ale nepáči sa mi to je to také odveci.. ale tak akože a baby si musia tiež holiť nohy.. to je o tom či sa to tomu človeku páči mať chlpaté nohy alebo nie alebo mu to je jedno (ja viem divné úvahy..)
ale su baby ktoré na to maju mozno iný nazor.... ale v prvom rade sa to musi pacit tomu chalanovi ktorý to robí a či sa v tom cíti dobre to je už jeho vec.... a vidim coraz viac chalanov s takou premenou..
aa to o cyklistoch som pocula tiez, takze zajimave,...
Nohy si holia sportovci,hlavne plavci,futbalisti a cyklisti.Je to kvoli aerodynamike a je to aj lepsie ked si napr.cyklista rozbije koleno proste sa zrani takze ked mu zasivaju ranu v nemocnici je to vyhoda,ved aj ked ide clovek na nejake druhy operacii tak mu musia to miesto vyholit,kde ho budu operovat.
Uznavam ze nie kazdemu sa to hodi,samozrejme nikoho sa nechcem dotknut a ak ano tak sorry ale ked ma chlap pupok ako basu piva a nohy chude ako pavuk tomu sa to vobec nehodi,naopak ak chalan cvici a ma aj vyrysovane svaly na nohach a este k tomu je aj opaleny tak babam je to jedno proste saleju za takym chlapom lebo sa im paci a on nemusi byt hned gay.
Ja som hetero,nohy si sice neholim,ale ako hovorim to je na cloveku ako sa stara o seba.Mne osobne nech si chlap holi nohy ak mu to vyhovuje a paci sa mu to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
takže toto podľa mňa nemá zmysel riešiť
PS. máš kurvesky zložitý nick kto to má tagovať?
podľa mňa je ľahký, ale záleží, kto sa vyzná
FAIL je ked si chalanom holi cokolvek okrem podpazusia trochu a chuja. To sa da chapat nejake dovody ale hrud , ruky , nohy si holi len socka.
a zevraj sa babam viac paci ked ma chalan oholene nohy!
a zasa... ako na kom... na niekom to nie je až také strašné, a na niekom to vyzerá tak teplo až človeka zahrieva... tak no..
Trochu metrosexuálne ak to niekto robí iba len tak....ale čo, je kopu vecí ktoré nechápem a tolerujem
ja som bukvica a si neholim nohy ani prsia a som tu
filip
Ale povinná vojenská služba bola taká úžasná vec, že ak by si tam niekto oholil nohy, prichádzalo by do úvahy, že bude najbližšie dva roky šikanovaný
Super, čo?
je to aj vec vkusu... mne sa to nepaci
ale su baby ktoré na to maju mozno iný nazor.... ale v prvom rade sa to musi pacit tomu chalanovi ktorý to robí a či sa v tom cíti dobre to je už jeho vec.... a vidim coraz viac chalanov s takou premenou..
aa to o cyklistoch som pocula tiez, takze zajimave,...
Uznavam ze nie kazdemu sa to hodi,samozrejme nikoho sa nechcem dotknut a ak ano tak sorry ale ked ma chlap pupok ako basu piva a nohy chude ako pavuk tomu sa to vobec nehodi,naopak ak chalan cvici a ma aj vyrysovane svaly na nohach a este k tomu je aj opaleny tak babam je to jedno proste saleju za takym chlapom lebo sa im paci a on nemusi byt hned gay.
Ja som hetero,nohy si sice neholim,ale ako hovorim to je na cloveku ako sa stara o seba.Mne osobne nech si chlap holi nohy ak mu to vyhovuje a paci sa mu to.